Param POS hangi bankanın?

İçindekiler:

  1. Param POS hangi bankanın?
  2. Param kart nerelerde geçerli?
  3. Param ne iş yapar?
  4. Troy Yemek kart nerelerde kullanılır?
  5. Troy kart nerede geçer?

Param POS hangi bankanın?

Evet, güvenebilirsiniz. Param, 6493 sayılı kanun ile düzenlenen şartlar ve denetimler sonrasında BDDK'dan faaliyet izni almış TURK Elektronik Para A.Ş.'nin markasıdır.

Param kart nerelerde geçerli?

Troy özellikli Param Kart Türkiye'deki tüm banka POSlarında, ATM'lerinde ve bankalardan sanal POS almış tüm e-ticaret sitelerinde geçerlidir.

Param ne iş yapar?

Param bir Turk Elektronik Para A.Ş. hizmetidir. Param'ın ülke genelinde 300 binin üzerinde kullanıcısı vardır. ... TURK Elektronik Para Sistemleri üzerinden yapılan tüm para transferlerini 3D Güvenli Ödeme ve SSL sertifikalı web sayfası üzerinden yapılmaktadır.

Troy Yemek kart nerelerde kullanılır?

Troy Logolu TÜRMOBKart Tüm banka POS'larında, ATM'lerde ve E-ticaret sitelerinde kullanılabilen,indirim ve avantajlar sağlayan karttır.

Troy kart nerede geçer?

Troy Kart ile, diğer ödeme sistemlerinde olduğu gibi yurt içinde ATM'de işlem yapmak veya POS cihazlarından ödeme yapmak gibi günlük bankacılık işlemleri yapılabilir. Ortak ATM üzerinde de işlem yapmak mümkündür. Aynı zamanda sadece fiziki olarak değil, internet ve mobil alışverişlerde de kullanılabilir.