Beyaz Eşya kaç gün içinde iade edilir?

İçindekiler:

  1. Beyaz Eşya kaç gün içinde iade edilir?
  2. Bir ürün hangi şartlarda iade edilir?
  3. Eve gelen mobilya iade edilir mi?
  4. Buzdolabı iade edilebilir mi?
  5. Kutusu yırtılan ürün iade edilir mi?
  6. Alınan cep telefonu iade edilir mi?

Beyaz Eşya kaç gün içinde iade edilir?

Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği 'nin 5. Maddesine göre, müşteri, "Ürünü teslim aldığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde geri iade edebilirsiniz. Buna göre, müşteri, ürünü aldıktan sonra, 7 gün içerisinde iade etme hakkına sahiptir.

Bir ürün hangi şartlarda iade edilir?

Cayma hakkına ilişkin ihbarın ulaşmasını takip eden en geç 14 (on dört) gün içinde mal/hizmet bedeli ve teslimat masrafları Alıcıya iade edilir ve 10 (on) günlük süre içinde mal/hizmeti alıcı iade etmekle mükelleftir.

Eve gelen mobilya iade edilir mi?

Hepimizin yanlış bildiği bilgiyi düzeltmekle başlayalım. 6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda Mağazadan görerek satın alınan ürünlere cayma hakkı tanınmamıştır. Hiç bir mağazanın aldığınız mobilya ürününü ne sebeple olursa olsun iade almasını bekleyemezsiniz.

Buzdolabı iade edilebilir mi?

1- Aldığınız her ürün, üretici firmasının garantisi altındadır. Almış olduğunuz ürünü ambalajını açmadan, tahrip etmeden, bozmadan, ürünü kullanmadan teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük süre içinde teslim aldığınız şekli ile iade edebilirsiniz.

Kutusu yırtılan ürün iade edilir mi?

Genel iade şartları aşağıdaki gibidir; Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş (örn.: orijinal kutu üzerine kargo etiketi yapıştırılmış ve kargo koli bandı ile bantlanmış) tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Alınan cep telefonu iade edilir mi?

Ambalajı/paketi açılmamış/kullanılmamış ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 21 (yirmi bir) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayarak iade edebilirsiniz.