Mağazadan alınan bir ürün hangi koşullarda iade edilebilir?

İçindekiler:

  1. Mağazadan alınan bir ürün hangi koşullarda iade edilebilir?
  2. Ürün değiştirme süresi kaç gündür?
  3. Hangi durumlarda iade alınmaz?
  4. Halı iade edilir mi?
  5. Koton değişim süresi ne kadar?

Mağazadan alınan bir ürün hangi koşullarda iade edilebilir?

Mağazadan satın almış olduğunuz ürünü şartlar sağlandığı takdirde iade edebilirsiniz. Bazı mağazalar 15 (On beş) gün içerisinde satın alınmış ürünü koşulsuz olarak aynen iade alırken bazı mağazalar 7 yedi gün içinde bazıları ise aynı gün koşulsuz olarak ürün iadesi yapmaktadır.

Ürün değiştirme süresi kaç gündür?

Tüketici Kanunu'ndaki, "Sebep Göstermeden Cayma Hakkı" maddesine göre, ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren ilk on dört (14) iş günüdür. Üründen kaynaklanan herhangi bir kusur sebebiyle yapacağınız iadelerde de, aldığınız ürünü teslim tarihinden itibaren 45 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Hangi durumlarda iade alınmaz?

Ürünün orijinalliğini, hijyenikliğini ve tekrar satılabilirliğinin korunması gerekmektedir. Bu nedenle herhangi bir şekilde ürün ambalajı hasarlı ürünleri, ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip olmuş ve benzeri durumlarda ürünleri iade alamamaktayız.

Halı iade edilir mi?

Satın alınan her bir ürün, 30 günlük yasal süreyi aşmamak kaydı ile alıcının gösterdiği adresteki kişi ve/veya kuruluşa teslim edilir. Bu süre içinde ürün teslim edilmez ise, Alıcılar sözleşmeyi sona erdirebilir. ... 14 gün içinde de toplam bedel Alıcı'ya iade edilmek zorundadır.

Koton değişim süresi ne kadar?

Değişim & İade İnternet mağazamızdan aldığınız ürünlerin değişimini, 30 gün içerisinde faturası veya sevk irsaliyesi ile fatura tutarı üzerinden mağazalarımızdan yapabilirsiniz (İnternet Mağazamız'da değişim yapılamamaktadır).