Trendyol indirim kuponu nasıl kullanılıyor?

İçindekiler:

  1. Trendyol indirim kuponu nasıl kullanılıyor?
  2. Trendyol indirim kuponu kodu nerede yazar?
  3. Trendyol indirim kodu nasıl alınır 2021?
  4. Trendyol gel al kuponu nasıl kullanılır?
  5. Trendyol hediye çeki nasıl kullanılır?
  6. Trendyol kampanyası nasıl yapılır?
  7. Trendyol 25 TL indirim nasıl kazanılır?
  8. Trendyol koleksiyon kuponu nasıl kullanılır?
  9. Trendyol cüzdan 10 TL hediye çeki nasıl kullanılır?
  10. Trendyol indirim nasıl kazanılır?
  11. Trendyol 10 TL kupon nedir?

Trendyol indirim kuponu nasıl kullanılıyor?

İndirim kuponlarını kullanmak için ilk olarak almak istediğiniz ürünü sepetinize ekleyin. “Sipariş özeti” bölümünün alt kısmında bulunan “indirim kodu” alanına giderek “ekle” bölümüne tıklayın. İndirim kodunuzu karşınıza çıkan kutucuğa yazıp onaylayın.

Trendyol indirim kuponu kodu nerede yazar?

TRENDYOL İNDİRİM KODU VE KUPONLARIMI NASIL GÖREBİLİRİM? Trendyol tarafından herhangi bir şekilde size indirim kodu veya kuponu verilmiş ise onu görmenizin ve takip etmeniz mümkün. Bunun için, "Hesabım> İndirim Kuponlarım" sekmesini tıklamanız yeterlidir.

Trendyol indirim kodu nasıl alınır 2021?

Trendyol İndirim Kodu Nasıl Alınır? Trendyol mağaza sayfasına sitemizin üst menüsünden giriş yaptıktan sonra Trendyol İndirim Kodları karşınıza çıkacak. İstediğiniz herhangi bir kodun karşısındaki kodu aç butonuna tıklayarak kodunuzu alabilirsiniz.

Trendyol gel al kuponu nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanabilirim?
  1. Siparişinizi oluştururken size sunacağımız Gel Al noktalarından birini seçin.
  2. Siparişiniz Gel Al noktasına ulaştığında size e-posta ve sms ile bilgi verelim.
  3. Siparişinizi 3 gün içinde size gönderdiğimiz SMS'te yer alan bilgilendirmeyi takip ederek Gel Al noktasından alın.

Trendyol hediye çeki nasıl kullanılır?

Sipariş detaylarınızın hemen altında yer alan “İndirim Kodu/Kuponu” yazan bölüme Trendyol indirim kodunuzu girerek anında indirim kazanabilirsiniz.

Trendyol kampanyası nasıl yapılır?

Kampanyaya nasıl katılabilirim? Trendyol uygulaması üzerinden takip ettiğin Satıcı Mağazasını arkadaşlarınla paylaş! Paylaştığın linkten gelip o satıcı mağazasından arkadaşların tarafından satın alınan her ürün fiyatının %5'i kadar cüzdan kuponu kazan! Kampanya boyunca minumum 5 TL maksimum 50 TL kazanabilirsin!

Trendyol 25 TL indirim nasıl kazanılır?

Kampanyaya nasıl katılabilirim? Trendyol Uygulaması üzerinden beğendiğin ürünü arkadaşlarınla paylaş! Paylaştığın ürün arkadaşların tarafından her satın alındığında ürün fiyatının %5'i kadar cüzdan kuponu kazanabilirsin. Kampanya boyunca maksimum 25 TL kazanabilirsin!

Trendyol koleksiyon kuponu nasıl kullanılır?

Yöntem ise Favorilerim Menüsünden Koleksiyonlarım'a girerek yeni bir koleksiyon oluştur ve Paylaş butonundan arkadaşlarınla paylaş. Paylaştığın koleksiyonunu arkadaşlarının kaydetmesini sağla. Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL değerinde cüzdan kuponu kazan. 3 farklı kampanyaya da katılabilirsin.

Trendyol cüzdan 10 TL hediye çeki nasıl kullanılır?

Trendyol'a üye ve henüz cüzdan aktifleştirilmediyse, Trendyol Cüzdan aktifleştirmesi gerekmektedir. Verilen kodlar www.trendyol.com ve Trendyol Mobil uygulamasından “Hesabım” bölümü “Trendyol Cüzdanım” kısmında yer alan “Hediye Çeki ile Yükleme Yap” alanına girerek aktifleştirilebilmektedir.

Trendyol indirim nasıl kazanılır?

Sipariş detaylarınızın hemen altında yer alan “İndirim Kodu/Kuponu” yazan bölüme Trendyol indirim kodunuzu girerek anında indirim kazanabilirsiniz.

Trendyol 10 TL kupon nedir?

Trendyol 10 TL İndirim Kuponu ile Trendyol online mağazayı ziyaret ederek gerçekleştireceğiniz alışverişlerde 10 TL indirim sizi bekliyor! ... İndirim kazanmak için asgari bir alışveriş tutarınız bulunmamaktadır. 10 TL indirim kazanmak için herhangi bir koda ihtiyacınız olmayıp, indirim hesabınıza anında tanımlanacaktır.