Bu kart Moto işlemi yapamaz ne demek?

İçindekiler:

  1. Bu kart Moto işlemi yapamaz ne demek?
  2. Telefon ve posta yoluyla alışveriş ne demek?
  3. Mail order yöntemi nedir?
  4. Red onaylanmadı 05 ne demek?

Bu kart Moto işlemi yapamaz ne demek?

MOTO “mail order phone order” olarak kelime açılımına sahiptir ve “mail order telefon sipariş” olarak Türkçeye çevrilebilir. ... Bu nedenle MOTO (Mail Order Telefon Sipariş), ödemeyi alan kuruluşun satın alma işleminde kullanılan kartı fiziksel olarak görmediği herhangi bir finansal işlemle eş anlamlı hale gelmiştir.

Telefon ve posta yoluyla alışveriş ne demek?

Mail order, telefonla veya online olarak satın alınan ürünler de, ödemenin kredi kartı ile uzaktan yapılmasını sağlayan bir ödeme yöntemidir. Bu işlem için müşteri, kredi kart bilgilerini ve kimlik fotokopisini firmaya iletmesi gerekir.

Mail order yöntemi nedir?

Mail order işlemi, ödeme yapacak kartın fiziken pos cihazının yanında olmadan, kart bilgilerinin ( kart no, son kullanım tarihi ve CVV ) pos cihazı üzerine tuşlanması yoluyla yapılan işlemdir.

Red onaylanmadı 05 ne demek?

005 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Onaylanmadı ve 057 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Tipine Müsaade Yok şeklinde tanımlanıyor. Eğer kredi kartınızda veya banka kartınızda limit yoksa ve alışveriş yapmak istiyorsanız genellikle bu tip hata ile karşılaşırsınız.