Trendyol arama geçmişi nasıl silinir?

İçindekiler:

  1. Trendyol arama geçmişi nasıl silinir?
  2. Trendyol koleksiyon nasıl silinir?
  3. Trendyol ürün değerlendirme nasıl yapılır?
  4. Koleksiyonlar nasil silinir?
  5. Trendyol da yorum nasıl yapılır?
  6. Instagram'da kaydedilen sesler nasıl silinir?
  7. Koleksiyonlar telefonda nerede?

Trendyol arama geçmişi nasıl silinir?

Araçlar menüsünü tıklayın. Menüyü göremiyorsanız menülerin gösterilmesi için klavyenizde Alt düğmesine basın. 2. Tarama Geçmişini Sil seçeneğini belirtin.

Trendyol koleksiyon nasıl silinir?

Silmek istediğiniz Koleksiyonu açın. Menü simgesini tıklayın veya bu simgeye dokunun. Koleksiyonu sil seçeneğini tıklayın veya dokunun.

Trendyol ürün değerlendirme nasıl yapılır?

Müşteri, mobil uygulama veya web sitesi üzerinden Hesabım > Siparişlerim sayfasında değerlendirmek istediği satıcının yer aldığı siparişi bularak Sipariş Detay sayfasına girer. 2. Siparişin içindeki değerlendirmek istediği satıcıyı bularak Satıcıyı Değerlendir butonuna tıklar.

Koleksiyonlar nasil silinir?

Koleksiyonu silme
  1. Bir Android telefonda veya tablette Currents uygulamasını açın.
  2. Alt tarafta, Koleksiyonlar'a dokunun.
  3. Bir koleksiyona dokunun.
  4. Diğer. Koleksiyonu sil'e dokunun.
  5. Kutuyu işaretleyin, ardından Sil'e dokunun.

Trendyol da yorum nasıl yapılır?

Trendyol kullanıcıları fotoğraflı yorum yapabilmek için yorum yapacağı ürünün sayfasında yer alan Ürünü Değerlendir kısmına gelmeli. Açılan sayfada yorumu yazıp dilerse fotoğraf eklemeli. Böylece yorum yaptığınız üründe hem yorumunuz hem de aldığınız ürün diğer kullanıcılar tarafından görüntülenebilir.

Instagram'da kaydedilen sesler nasıl silinir?

Instagram hikayelerinde sesi kaldırma Bir video kaydettikten veya film rulonuzdan seçtikten sonra, sağ üst köşedeki ses simgesine dokunun. Hoparlör simgesinin ses dalgaları kaybolacak ve üzerine “X” ibaresi gelecektir, bu da o video için sesin artık kapalı olduğu anlamına gelir.

Koleksiyonlar telefonda nerede?

İlginizi çeken koleksiyonları bulma açın. Altta, Keşfet'e dokunun. Üstte, ilgilendiğiniz bir koleksiyon türü için arama yapın. Bir koleksiyonu görmek için koleksiyon adının bulunduğu karoya dokunun.