Red 05 ne demek?

İçindekiler:

  1. Red 05 ne demek?
  2. 05 System error ne demek?
  3. Hata Kodu 54 ne demek?
  4. CRD 54 suresi dolmus kart nedir?

Red 05 ne demek?

005 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Onaylanmadı ve 057 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Tipine Müsaade Yok şeklinde tanımlanıyor. Eğer kredi kartınızda veya banka kartınızda limit yoksa ve alışveriş yapmak istiyorsanız genellikle bu tip hata ile karşılaşırsınız.

05 System error ne demek?

Müşterinin Kredi kartından üyesi olduğunuz Bankanın pos cihazından Çektiğiniz'de ! İşlem Başarısızdır ! Bu hata müşterinin kredi kartında bir çekme limiti var ise ” Günlük 1 defa gibi veya Günlük 300 TL kadar ” gibi limitler belirlenmiş ise bu kart'dan pos çekemezsiniz . ...

Hata Kodu 54 ne demek?

54: Kartın vadesi dolduğu için işlemin reddedildiğini gösteren bu kod alınınca banka ile iletişim kurulması gerekiyor. ... 58: Terminal yetkisi olmadığı için ödeme reddedildiğinde 58 nolu kod ile karşılaşılıyor. 62: Kısıtlı kart olduğu için ödemenin reddedildiğini ifade ediyor.

CRD 54 suresi dolmus kart nedir?

Yani bu kullanılan kartın vadesi dolmuş ve son kullanım tarihi dolmuştur anlamına gelmektedir. Böyle hata ile karşılaşan kişilerin bu kartları kullanmalarının imkanı bulunmamaktadır. ... Bunun anlamı kartın son kullanma tarihinin dolmuş veya hatalı olduğu anlamına gelmektedir.