GittiGidiyor satış yapmak ücretli mi?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor satış yapmak ücretli mi?
  2. GittiGidiyor kaç günde ödeme yapıyor?
  3. GittiGidiyor bireysel satış nasıl yapılır?
  4. GittiGidiyor para hesabıma ne zaman geçer?
  5. GittiGidiyor satış parası ne zaman yatar?

GittiGidiyor satış yapmak ücretli mi?

GittiGidiyor'da mağaza açarak veya mağaza açmadan satış yapabilirsiniz. GittiGidiyor'da mağaza açmak ücretsizdir. Ücretsiz mağazanızı açarak 999.999 adet ürünü, 30, 60, 1 güne varan sürelerle listeleyebilir ve mağaza sahibi olmanın avantajlarından yararlanabilirsiniz.

GittiGidiyor kaç günde ödeme yapıyor?

Siparişin alıcı veya GittiGidiyor tarafından onaylanmasının ardından satıcılara yapılacak para transferi süreci 10 gün'dür. Bu süreçte; GittiGidiyor, hafta içi her gün mesai saatleri içinde, satıcıların banka hesaplarına ödeme yapar.

GittiGidiyor bireysel satış nasıl yapılır?

GittiGidiyor'da satış yapmak çok kolay ve kazançlıdır. Birkaç dakika içinde satış formunu doldurarak ürünlerinizi satışa çıkarabilirsiniz. Her sayfada bulunan GittiGidiyor arama çubuğu üzerindeki Satış Yap butonu ile satış yapmaya başlayabilirsiniz. İlk adımda ürününüzü satışa çıkaracağınız kategoriyi belirlemelisiniz.

GittiGidiyor para hesabıma ne zaman geçer?

Banka hesabınıza yapılacak Para Transferi! Siparişin alıcı veya GittiGidiyor tarafından onaylanmasının ardından satıcılara yapılacak para transferi süreci 10 gün'dür. Bu süreçte; GittiGidiyor, hafta içi her gün mesai saatleri içinde, satıcıların banka hesaplarına ödeme yapar.

GittiGidiyor satış parası ne zaman yatar?

Sattığım ürünün bedeli hesabıma ne zaman aktarılacak? Alıcı, teslim aldığı ürüne onay verdikten sonra, 10'uncu günü takip eden ilk iş gününde ürün bedeli satıcının hesabına aktarılır. Hafta sonları ve resmi tatiller iş günü olarak sayılmamaktadır.