Finansbank 05 hata kodu nedir?

İçindekiler:

  1. Finansbank 05 hata kodu nedir?
  2. Akbank 0012 hata kodu nedir?
  3. Hata kodu 0057 ne demek?
  4. POS geçersiz tutar ne demek?
  5. Terminalin bu işlemi yapmaya yetkisi yok ne demek?
  6. RM1 hatası nedir?

Finansbank 05 hata kodu nedir?

005 hata kodu ile müşterinin kredi kartında bir çekme limiti var ise karşılaşılır. Örneğin; günlük 1 defa gibi veya Günlük 300 TL kadar gibi limitler belirlenmiş ise karttan satış işlemi gerçekleşmez.

Akbank 0012 hata kodu nedir?

0012 almanızın bir diğer nedeni de kullanılan kartın müsaade etmediği bir işlem yapmanızdır. Örneğin başka bankaya ait bir kredi kartına taksit yapmaya çalıştığınızda bu hatayı alırsınız. ... Numara bir kredi kartına ait değil / Kart no hatalı.

Hata kodu 0057 ne demek?

0057 Red-Onaylanmadi (İŞLEM TİPİ KARTA KAPALI, Kart tanımsız. ) 0075 Red-Onaylanmadi (BANKANIZI ARAYIN, Şifre deneme sayısı aşıldı. ) 0095 Batch toplamları tutmuyor ise verilen hatadır.

POS geçersiz tutar ne demek?

Kart sahibi banka tarafından işlem reddedilmiş ve sebep belirtilmemiştir. Kart veya pos limitini aşan geçersiz bir tutar denendiğini gösterir. Kart numarasının hatalı girildiğini gösterir.

Terminalin bu işlemi yapmaya yetkisi yok ne demek?

Terminalin işlem tipine yetkisi yok. Kısıtlı kart. Kredi kartının para çekme limiti aşıldığında verilen bu hata, normal durumlarda sanal pos işlemlerinde dönülmemelidir. Bu hatanın alınması durumunda kartı veren (issuer) banka aranmalı, bir sanal pos işleminde bu hatanın alındığı belirtilmelidir.

RM1 hatası nedir?

Aldığım hata kodu şöyledir: ödeme reddedildi Ödemeniz onaylanmadı. Lütfen tekrar deneyin veya hata kodunu “RM1” olarak girdiğinize emin olarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.