Trendyol Girişimci Kadınlar nedir?

İçindekiler:

  1. Trendyol Girişimci Kadınlar nedir?
  2. KOSGEB'e-ticaret desteği veriyor mu?
  3. E-ticaret sitelerine üyelik desteği nedir?
  4. Kadın girişimciler için kredi nasıl alınır?
  5. Trendyol e mail adresi nedir?
  6. Kosgeb kime destek verir?
  7. Kosgeb neye destek veriyor?
  8. Bir şirketin en kazla kaç e ticaret sitesine üyeliği destek kapsamındadır?
  9. Trendyol a nasıl mail atabilirim?
  10. KOSGEB nedir kimlere verilir?

Trendyol Girişimci Kadınlar nedir?

Trendyol'un kadın KOBİ destek programı Güçlü Kadınlar Programı'na bir işletmede yüzde 50'den daha fazla hisse sahibi olan kadın girişimciler ve kadın kooperatifleri kolayca başvurabiliyor. Yüzde 80'e varan komisyon indirimi sunulan program kapsamında reklam, pazarlama, eğitim, entegrasyon ve banka desteği de veriliyor.

KOSGEB'e-ticaret desteği veriyor mu?

KOSGEB e-ticaret desteği veren bir kurumdur. KOSGEB'in e-ticaret desteği verdiğini KOSGEB desteklenen sektörler bölümünden öğrenebilirsiniz. ... E-ticaret Nace kodu 47.91.14'tür ve Radyo, TV, posta yoluyla veya internet üzerinden yapılan perakende ticaret olarak geçmektedir.

E-ticaret sitelerine üyelik desteği nedir?

2011/1 sayılı Tebliğin 13 üncü maddesi uyarınca nihai tüketiciye yönelik olmayan e-ticaret sitelerine üyelik giderleri şirketler için p oranında ve yıllık en fazla 10.000 ABD Dolarına kadar desteklenir. ... Bir şirket için, site başına verilecek destek tutarı yıllık en fazla 2.000 ABD Dolarıdır.

Kadın girişimciler için kredi nasıl alınır?

Pek çok farklı faaliyet alanında projesini hayata geçirmek isteyen kadın girişimcilere destek şartları arasında öncelikle KOSGEB kursuna katılmak ve kursu başarı ile bitirmek var. En temel girişimcilik becerilerini öğrenen kadınlar kurs sonrasında iş hayatına ilk adımlarını KOSGEB desteği eşliğinde atabiliyor.

Trendyol e mail adresi nedir?

Trendyol on Twitter: "Sipariş detaylarını destek@trendyol.com'a mail atmanızı rica ederiz.… "

Kosgeb kime destek verir?

Program iki bileşenden oluşuyor. İmalat sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük işletmeler ile 2017 ve sonrasında kurulan imalat, bilgisayar programlama, bilimsel Ar-Ge (araştırma-geliştirme) sektörlerindeki yenilikçi, genç ve küçük işletmeler programdan yararlanacak.

Kosgeb neye destek veriyor?

KOSGEB HİBE DESTEK ÖDEMELERİ HANGİ SEKTÖRLERDE YAPILIR? İnşaat (Sıva işleri, yıkım, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı, çatı işleri...) Toptan ve perakende ticaret (motorlu taşıtlar, ev eşyası, hırdavat, gıda, içecek, pazar yerinde satış...) Ulaştırma ve depolama (Nakliye, kurye, ev ve işyerlerinde taşımacılık...)

Bir şirketin en kazla kaç e ticaret sitesine üyeliği destek kapsamındadır?

(2) Şirketler, birinci fıkrada belirtilen destekten en fazla üç e-ticaret sitesi için ve e-ticaret sitesi başına en fazla iki yıl süresince yararlanabilir.

Trendyol a nasıl mail atabilirim?

Sipariş detaylarını destek@trendyol.com'a mail atmanızı rica ederiz.

KOSGEB nedir kimlere verilir?

KOSGEB, 1990 yılında 3624 Sayılı Kanun ile İmalat Sanayi İşletmelerinin ekonomideki yerlerinin geliştirilmesi amacıyla kurulmuş olup, küçük ve orta ölçekli işletmelere karşılıksız yardımda bulunan, işyeri açmak ve kendi işini kurmak isteyen kişilere faizsiz kredi veren kurumdur.