Elektra nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Elektra nedir ne işe yarar?
  2. Solerat jel ne işe yarar?
  3. Flexo jel ne için?
  4. Elektra hap 25 mg ne için kullanılır?
  5. Elektra Fort antibiyotik midir?
  6. Elektra Plus 1.25+ 0.25 jel nedir?

Elektra nedir ne işe yarar?

ELEKTRA® FORT, steroid olmayan antiinflamatuvar ilaçlar (NSAİİ) olarak adlandırılan ilaç grubundan bir ağrı kesicidir. Erişkinlerde kas-iskelet sistemi ağrıları, ağrılı adet dönemleri (dismenore), diş ağrılarının semptomatik tedavisinde kullanılır.

Solerat jel ne işe yarar?

SOLERAT deriye uygulandığında, lokal olarak antialerjik (alerjiyi giderici), antienflamatuar (iltihabı giderici), antipruritik (kaşıntıyı giderici) ve anestezik etki gösterir. SOLERAT, güneş yanıkları, böcek sokmaları, ürtiker (kurdeşen), kaşıntı ve birinci derece (hafif) yanıklarda kullanılır.

Flexo jel ne için?

FLEXO®, aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: • Spor yaralanmaları gibi künt travmalardan sonra el ve ayaklardaki akut ezilme, burkulma ve zorlanmalara bağlı ağrılı durumlar. Diz eklemi iltihabı durumlarında, eklem çevresi yumuşak dokulardaki (bursa, tendon, bağlar ve eklem kapsülü) ağrılı durumlar.

Elektra hap 25 mg ne için kullanılır?

ağrılarının semptomatik tedavisinde kullanılır.

Elektra Fort antibiyotik midir?

ELEKTRA® FORT, steroid olmayan antiinflamatuvar ilaçlar (NSAİİ) olarak adlandırılan ilaç grubundan bir ağrı kesicidir.

Elektra Plus 1.25+ 0.25 jel nedir?

Deksketoprofen, steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar (non-steroid anti-inflamatuvar ilaçlar =NSAİİ) grubuna dahil ağrı kesici, iltihap giderici ve ateş düşürücü bir ilaçtır.