Kredi kartı 0012 hata kodu nedir?

İçindekiler:

  1. Kredi kartı 0012 hata kodu nedir?
  2. Kart vadesi gecersiz ne demek?
  3. Kredi karti red ne demek?
  4. Kredi kartı 99 hata kodu nedir?
  5. Kredi kartında hata kodu 54 nedir?
  6. 1 Unknown_error 1 Unknown_error ne demek?

Kredi kartı 0012 hata kodu nedir?

0012 almanızın bir diğer nedeni de kullanılan kartın müsaade etmediği bir işlem yapmanızdır. Örneğin başka bankaya ait bir kredi kartına taksit yapmaya çalıştığınızda bu hatayı alırsınız. ... Numara bir kredi kartına ait değil / Kart no hatalı.

Kart vadesi gecersiz ne demek?

Alışveriş sırasında 054 hata kodu verildiyse bunun anlamı ise vade sonu geçmiş kartlar manasına gelmektedir. Yani bu kullanılan kartın vadesi dolmuş ve son kullanım tarihi dolmuştur anlamına gelmektedir. ... Bunun anlamı kartın son kullanma tarihinin dolmuş veya hatalı olduğu anlamına gelmektedir.

Kredi karti red ne demek?

Red. Güvenlik ihlali. Kartın kimlik kontrolü başarısız.

Kredi kartı 99 hata kodu nedir?

Kartın Güvenlik Kodu'nun (CVC2/CVV2 numarası) hatalı olduğunu gösterir. ... 99 The card failed compliancy checks.Kart numarası, CVV numarası veya kart tarihi hatalı. Doğru bilgilerle denemelisiniz...

Kredi kartında hata kodu 54 nedir?

Bunun anlamı kartın son kullanma tarihinin dolmuş veya hatalı olduğu anlamına gelmektedir. Pos cihazlarında 054 hartası verilmiş ise kredi kartının son kullanma tarihinin dolduğu anlaşılır. Bu nedenle bu kredi kartı ile internetten alışveriş yapılması olanaksızdır.

1 Unknown_error 1 Unknown_error ne demek?

Programda meydana gelen ancak standart hata kodları içerisinde değerlendirilemeyen, FileMaker Pro tarafından öngörülemeyen hatadır. Hatanın sebebi açıkça belirli olmadığı için çözümü en zor olan sorunlardan biridir.