Trendyol satıcı sözleşmesi nasıl gönderilir?

İçindekiler:

  1. Trendyol satıcı sözleşmesi nasıl gönderilir?
  2. Trendyol satıcı sözleşmesi nerede?
  3. Trendyol mesafeli satış sözleşmesi nedir?
  4. Mesafeli Satış sözleşmesi Nasıl Yapılır?
  5. Trendyol hangi kargo 2020?
  6. Trendyolda kimler satış yapabilir?
  7. Ön Bilgilendirme Formu ve Mesafeli satış sözleşmesi nedir?
  8. Mesafeli ürün sözleşmesi nedir?
  9. Trendyol adrese teslim yapıyor mu?
  10. Trendyol teslimat noktası kazancı ne kadar?
  11. Trendyol hangi kargo ile gelir?

Trendyol satıcı sözleşmesi nasıl gönderilir?

Satıcı olma talebiniz Trendyol'a iletildikten sonra “Trendyol İş Ortaklığı Başvurusu” konu başlıklı e-posta tarafınıza gönderilecektir. Başvurunuzun olumlu değerlendirilmesi durumunda “Başvurunuz Onaylandı” konu başlıklı e-posta tarafınıza gönderilecektir. Sonraki süreçte başvurunuz tarafımızca değerlendirilecektir.

Trendyol satıcı sözleşmesi nerede?

İşbu Satıcı İş Ortaklığı ve İlan Sözleşmesi ("Sözleşme"), bir tarafta Büyükdere Cad. Noramin İş Merkezi No: 237/6 34398 Maslak/Sarıyer/İstanbul adresinde bulunan DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET A.Ş.

Trendyol mesafeli satış sözleşmesi nedir?

Mesafeli satış sözleşmesi, e-ticaret sitesi sahiplerinin alıcılara karşı hazırladığı sözleşmelerdir. ... Satıcı, sattığı ürünü teslim edemediği ya da alıcının ödeme durumunda aksilik olduğu durumlarda sözleşmenin işleyişinde değişiklikler gerçekleşir. Her iki taraf da mülkiyeti satın alan kişiye devretmeyi kabul edebilir.

Mesafeli Satış sözleşmesi Nasıl Yapılır?

Mesafeli satış sözleşmesi hazırlanırken dikkat edilmesi gerekenler şunlardır:
  1. Taraflar. Satıcı ve tüketicinin kim olduğu, adresi, fatura bilgisi vs. ayrıntılı olarak yazılmalıdır.
  2. Konu. ...
  3. Ödeme. ...
  4. Teslimat. ...
  5. Mücbir sebep. ...
  6. Satıcının sorumlulukları.
  7. Alıcının sorumlulukları.
  8. Sipariş.
Daha fazla öğe...

Trendyol hangi kargo 2020?

Trendyol'da olan ürünlerin tesliminde Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo, Trendyol Express gibi kargo firmaları yer alıyor.

Trendyolda kimler satış yapabilir?

Trendyol'da mağaza açmak ve satış yapabilmek için şirket olma şartı bulunur. Şirketler, şahıs veya sermaye şirketleri olabilir. Başvuru sırasında; şahıs şirketlerinin T.C. kimlik numaraları, anonim / limited şirketlerinin ise vergi kimlik numaraları bilgisi istenecektir.

Ön Bilgilendirme Formu ve Mesafeli satış sözleşmesi nedir?

Mesafeli Satış Sözleşmesi, ürünlerin seçilip ödeme aşamasına gelindiğinden Ön Bilgilendirme Formunun tüketici tarafından okunup onaylanmasının ardından tüketiciye sunulan, Ön Bilgilendirme Formunda yer alan detaylı iletişim bilgilerinin, satışa konu mal ya da hizmetin temel niteliklerinin, her türlü dahil olmak üzere ...

Mesafeli ürün sözleşmesi nedir?

Mesafeli sözleşme, satıcı veya sağlayıcı ile tüketicinin eş zamanlı fiziksel varlığı olmaksızın, mal veya hizmetlerin uzaktan pazarlanmasına yönelik olarak oluşturulmuş bir sistem çerçevesinde, taraflar arasında sözleşmenin kurulduğu ana kadar ve kurulduğu an da dâhil olmak üzere uzaktan iletişim araçlarının ...

Trendyol adrese teslim yapıyor mu?

İSTANBUL (AA) - Trendyol müşterileri, siparişlerini anlaşmalı noktalardan ve kargo otomatlarından teslim alabilecek. ... Trendyol'un yeni teslimat modeli çevreci özelliğiyle dikkati çekerken, adrese teslim zorunluluğunu ortadan kaldıran model sayesinde araçlardan kaynaklanan emisyonlar düşüyor ve karbon salınımı azalıyor.

Trendyol teslimat noktası kazancı ne kadar?

Trendyol 'da teslimat noktası olan dükkân sahipleri, mağazalarına gelen ürün başına 1 TL kazanıyor.

Trendyol hangi kargo ile gelir?

Siparişlerinizi Trendyol kargo otomatları, PTT Kargomatları, YK Plus kargo otomatları ve Aras Kargo kargo otomatlarından teslim alabilirsiniz.