Trendyol satıcı başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Trendyol satıcı başvurusu nasıl yapılır?
  2. Trendyol referans kodu ne?
  3. Trendyol da mağaza açmak ücretli mi?
  4. Trendyola nasıl ürün eklenir?
  5. Referans kodu ne demek?
  6. Trendyol satılan ürünlerden ne kadar komisyon alıyor?
  7. Referans Kodu nasil öğrenilir?

Trendyol satıcı başvurusu nasıl yapılır?

Trendyol'un sitesi üzerinde “Satıcı Başvurusu” sayfasına giderek, ”Satışa Başla” butonuna bastığınızda başvuru sayfasına yönleniyorsunuz. Bu sayfa üzerinde gerekli olan bilgilerin girişini yaptıktan sonra talebiniz değerlendirilmeye alınıyor.

Trendyol referans kodu ne?

·Destekten faydalanmak için 8 Temmuz- 24 Temmuz tarihleri arasında başvuru formunu doldurmalısınız. ·Formda “Referans Kodu” alanına 00-00-081 yazılması gerekmektedir.

Trendyol da mağaza açmak ücretli mi?

Trendyol'da Mağaza Açmanın herhangi bir ücreti yoktur fakat komisyon bazında ödeme yaparsınız. Yani Trendyol'un sattığınız her ürün grubuna özel belirlemiş olduğu komisyon oranları ile ödeme yaparsınız. Özetle Trendyol sizden mağaza açılım ücreti veya aylık kullanım bedeli almayacaktır.

Trendyola nasıl ürün eklenir?

Manuel Ürün Yükleme Bunun için Trendyol mağazanızda oturum açın. Sonrasında Ürün > Tekil Ürün Oluştur adımlarını izleyin. Gerekli bilgileri doldurduktan sonra ürünleriniz onaya gidecektir. Trendyol ürün yükleme işlemi yaptıktan sonra onay süreci 1-3 iş günü sürmektedir.

Referans kodu ne demek?

Referans kodu, ürün talep ettiğin zaman ilgili Denebunu kutun için oluşturmuş olduğumuz özel bir koddur. ... Referans kodun, ilgili Denebunu kutunu temsil ederken, aynı zamanda dağıtım firmamız üzerinden kargonun takibini yapabileceğin takip kodu olarak da kullanılmaktadır.

Trendyol satılan ürünlerden ne kadar komisyon alıyor?

Trendyol 2019 komisyon oranları, kategori bazında değişiyor. Genel olarak bakıldığında en yüksek %30, en düşük ise %5 olduğu görülüyor. Komisyon tutarı, satış yapılan ürünün ücretinden kesiliyor.

Referans Kodu nasil öğrenilir?

Referans kodunuzu web sitesinden öğrenebilirsiniz. Referans kodu yapmış olduğunuz paylaşımları takip etmek için kullanılır. Bizi facebookta,twitterda ve email ile paylaştığınızda bu kod otomatik olarak paylaşılan linklere eklenir.