0057 Red kodu nedir?

İçindekiler:

  1. 0057 Red kodu nedir?
  2. Red Onaylanmadi 0057 nedir?
  3. H54 hata kodu nedir?
  4. Kredi kartı 0005 hata kodu nedir?
  5. CRD 57 hata kodu nedir?
  6. RC 93 red onaylanmadı ne demek?
  7. Hata Kodu 13 nedir?
  8. POS 05 hata kodu nedir?
  9. Hata Kodu 54 nedir?
  10. 012 hata kodu ne demek?
  11. Red 012 hata kodu nedir?
  12. Kredi kartında hata kodu 12 nedir?
  13. Pan hatasi nedir?
  14. RC 54 red onaylanmadı not Approved nedir?
  15. 99 hata kodu nedir?
  16. Posta hata kodu 12 ne demek?

0057 Red kodu nedir?

0057 Red-Onaylanmadi (İŞLEM TİPİ KARTA KAPALI, Kart tanımsız. ) 0075 Red-Onaylanmadi (BANKANIZI ARAYIN, Şifre deneme sayısı aşıldı. ) 0095 Batch toplamları tutmuyor ise verilen hatadır.

Red Onaylanmadi 0057 nedir?

005 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Onaylanmadı ve 057 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Tipine Müsaade Yok şeklinde tanımlanıyor. Eğer kredi kartınızda veya banka kartınızda limit yoksa ve alışveriş yapmak istiyorsanız genellikle bu tip hata ile karşılaşırsınız. ... 057 hata kodu kredi kartınızın bloke olduğunu ifade eder.

H54 hata kodu nedir?

Kredi kart ile alışveriş yapıldığı zaman 054 hata kodu veriyor ise bu vade sonu geçmiş kart hatası olmaktadır. Bunun anlamı kartın son kullanma tarihinin dolmuş veya hatalı olduğu anlamına gelmektedir. Pos cihazlarında 054 hartası verilmiş ise kredi kartının son kullanma tarihinin dolduğu anlaşılır.

Kredi kartı 0005 hata kodu nedir?

Kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapmak için kullanılan pos cihazlarında 005 hatası oluşabilir. Bu hatanın sebebi pos cihazları veya kredi kartları olmaktadır. Kredi kartı veya banka kartlarında ödeme yapıldığı zaman 005 kodu hatası veriliyor ise bankanın bu ödemeyi reddettiği anlamına gelmektedir.

CRD 57 hata kodu nedir?

057 kodu geçmiş borçların ödenmemiş olmasına bağlı olarak kartın bloke edildiği manasına gelmektedir. Eğer kredi kartlarının borçları zamanında ödenmemiş ve kart banka tarafından bloke edilmiş ise 057 hata kodu oluşmaktadır. ... Bu durumun düzeltilmesi için bankanın müşteri temsilcisi ile görüşülmelidir.

RC 93 red onaylanmadı ne demek?

93 = Regülasyon gereği kartınız e-ticarete kapalıdır. Çalıştığınız kurumlar (bankalar, ödeme kuruluşları, altyapı sağlayıcıları.. vb) bu hatalar ile alakalı size en sade bilgileri yanıt olarak verirler.

Hata Kodu 13 nedir?

13: Bu uyarı kodu tutar hatalı olduğu için işlem reddedildiğinde gönderiliyor. 14: Kart numarası hatalı olduğu için ödeme onaylanmadığında gönderiliyor. 15: Kart tanımlanamadığı için işlemin reddedilmesi durumunda 15 nolu kod ile karşılaşılıyor.

POS 05 hata kodu nedir?

Kredi kartlarında verilen 05 hata kodu veya 05 ret onaylanmadı gibi pos hatası alındığında bunun nedeni kredi limiti ile ilgili olmaktadır. ... Belirlediğiniz günlük limitin üzerinde alışveriş yapılması ise mümkün değildir.

Hata Kodu 54 nedir?

54: Kartın vadesi dolduğu için işlemin reddedildiğini gösteren bu kod alınınca banka ile iletişim kurulması gerekiyor.

012 hata kodu ne demek?

Pos cihazlarından alınan 012 hatası genellikle alışverişlerin taksitlendirilmesi ile alakalı bir durumdur. Taksitlendirme sırasında oluşan bu hata sonrasında kullanıcılar ne yapacaklarını bilememektedir. Böyle bir hata ile karşılaşıldığında kredi kartının ait olduğu bankayı arayabilirsiniz.

Red 012 hata kodu nedir?

Pos cihazlarından alınan 012 hatası genellikle alışverişlerin taksitlendirilmesi ile alakalı bir durumdur. Taksitlendirme sırasında oluşan bu hata sonrasında kullanıcılar ne yapacaklarını bilememektedir. Böyle bir hata ile karşılaşıldığında kredi kartının ait olduğu bankayı arayabilirsiniz.

Kredi kartında hata kodu 12 nedir?

12 Invalid TransactionCVV2 numarası hatalı veya kart sahibi banka tarafından işlem reddedilmiş ve sebep belirtilmemiştir. Karşı banka sistemleri kapalı veya cevap veremiyor olabilir.

Pan hatasi nedir?

CORE-2316 = Pan (Kart Numarasi) banka bin verilerine uyumsuz.

RC 54 red onaylanmadı not Approved nedir?

54Kartınızın son kullanım tarihi dolmuş olabilir veya son kullanma tarihini yanlış girmiş olabilirsiniz. Kartınızı aldığınız kuruluş bu işlemi son kullanma tarihi geçmiş, hatalı, süresi dolmuş kart işlemi olarak bildirdi. Son kullanma tarihini kontrol ederek lütfen tekrar deneyin.

99 hata kodu nedir?

Kartın Güvenlik Kodu'nun (CVC2/CVV2 numarası) hatalı olduğunu gösterir. ... 99 The card failed compliancy checks.Kart numarası, CVV numarası veya kart tarihi hatalı. Doğru bilgilerle denemelisiniz...

Posta hata kodu 12 ne demek?

12: Bu kod işlem tanımlanamadığı için ödemenin reddedildiğini belirtiyor. 13: Bu uyarı kodu tutar hatalı olduğu için işlem reddedildiğinde gönderiliyor. 14: Kart numarası hatalı olduğu için ödeme onaylanmadığında gönderiliyor.