Kazançlı 10 GB Tarifesi Nedir?

İçindekiler:

  1. Kazançlı 10 GB Tarifesi Nedir?
  2. Vodafone dk nasıl yapılır?
  3. Kazançlı 10 GB tarifesi nasıl iptal edilir?
  4. Vodafone 10 GB internet ne kadar?
  5. Yaz Paketi 10 GB nasil yapilir?
  6. Türk Telekom Efsane 12 GB nasıl yapılır?
  7. 10 GB nasıl yapılır?
  8. Çeyrek altın tarifesi nasıl iptal edilir?
  9. Vodafone Bakiye koruma nasıl iptal edilir?
  10. 10 GB internet ne kadar?
  11. Arkadaşıma nasıl internet gönderebilirim Vodafone?
  12. Bir başkasına internet nasıl gönderilir?

Kazançlı 10 GB Tarifesi Nedir?

Kazançlı 10 GB Tarifesi Online'a Özel İndirimli paketlerdir ve yeni aboneler için geçerlidir. Tarifenize ek ilk ay 10 GB hediye internet vermektedir. Aşağıdaki Vodafone tarifeleri kazançlı 10 gb olarak adlandırılmıştır. Garanti hediye çarkı uygulaması Vodafone Yanımda indir başlığına tıklayın.

Vodafone dk nasıl yapılır?

Vodafone Kolay 10 GB Paketi Nasıl Yapılır? Vodafone faturasız kolay 10 GB paketi Vodafone bayilerinden, Yanımda'dan, www.vodafone.com.tr'den, anlaşmalı bankaların online kanallarından, 70 sesli yanıt sistemi üzerinden satın alınabilir.

Kazançlı 10 GB tarifesi nasıl iptal edilir?

Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Vodafone 10 GB internet ne kadar?

Vodafone 10 günlük 10 GB paketi 15 TL fiyatı 19 TL olarak değişti. 10 GB internet 10 gün geçerlidir.

Yaz Paketi 10 GB nasil yapilir?

10 GB Paketi Nasıl Yapılır? Vodafone Yaz 10 GB tatip paketi bir ek paket ürünüdür. Vodafone yaz 10 GB paketine 19 TL karşılığında satın almak için Vodafone Yanımda uygulamasını kullanmanız gerekiyor. Vodafone yanımda uygulamasını hala indirmediyseniz buradan indirebilirsiniz.

Türk Telekom Efsane 12 GB nasıl yapılır?

** 12 + 12 fatura dönemi faturalıda kalma sözü vererek taahhütlü fiyatlardan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, SOZ yazıp 5555'e SMS gönderebilirler.

10 GB nasıl yapılır?

Faturasız Müşteriler BENZERSIZ 10GB yazıp 5555'e SMS gönderin.
  1. Benzersiz 10GB Paketi'nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 38 TL, mevcut müşteriler için aylık 49 TL'dir.
  2. Paket, 30 gün içinde birden fazla kez alınabilir.
Daha fazla öğe...

Çeyrek altın tarifesi nasıl iptal edilir?

Kullanılmayan bakiyeler 30 günün sonunda silinir; bir sonraki aya devretmez. Transfer edilemez. Tarife kapsamında kazanılan içerikler SOR CEYREK yazıp 7000'e ücretsiz göndererek anlık sorgulanabilir. Tarife kapsamında verilen içerikler iptal edilemez.

Vodafone Bakiye koruma nasıl iptal edilir?

Paketinizi iptal ettirmek için iptal talep yazıp 7000'e gönderin şeklinde mesaj geliyor.

10 GB internet ne kadar?

Aylık 10GB Cepten İnternet Paketi ayda sadece 48 TL! AYLIK EK 10GB yazıp 5555e gönderin. Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 48 TL'dir. Paket kapsamında, her fatura döneminde 10 GB yurt içi internet kullanım hakkı ile cebinizden internete bağlanabilirsiniz.

Arkadaşıma nasıl internet gönderebilirim Vodafone?

Aynı operatörde olan Vodafone arkadaşına internet gönderme yani Cep lira gönderme işlemi yaparak internet paketi almasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz Vodafone yanımda uygulaması üzerinden yada Lira transferi için 7000'i arayarak Lira gönderimi gerçekleştirebilirsiniz.

Bir başkasına internet nasıl gönderilir?

Türk Telekomluysanız ve başka telefona internet göndermek istiyorsanız “HEDIYE” yazıp internet göndermek istediğiniz numarayı bi boşluk bırakarak ve sonrasında bir boşluk daha bırakıp göndermek istediğiniz internet miktarını yazıp 9433'e mesaj atarak internet gönderebilirsiniz.