Tivibu iptalinde cihaz teslimi nereye yapılır?

İçindekiler:

  1. Tivibu iptalinde cihaz teslimi nereye yapılır?
  2. Tivibu yu nereye iade edilir?
  3. Tivibu cihaz bedeli ne kadar?
  4. Tivibu Ev başka yerde çalışır mı?
  5. Tivibu'dan nasıl çıkılır?
  6. Tivibu Fatura ödendikten sonra ne zaman açılır?
  7. Tivibu nereye şikayet edebilirim?
  8. Tivibu abone numaramı nasıl öğrenebilirim?
  9. Tivibu'nun aylık ödemesi ne kadar?
  10. Ttnet sözleşme bitiş tarihini nasıl öğrenebilirim?
  11. Tivibu nasıl izlerim?
  12. Tivibu adres değişikliği nasıl yapılır?
  13. Tivibu kutusunun içinde neler var?
  14. Vodafone Net fatura ödendikten sonra ne zaman açılır?
  15. Ttnet borç ödendikten sonra ne zaman açılır?
  16. Alo 175 Tüketici Danışma Hattı hangi sorunların çözümüne yardımcı olur?
  17. Telefon şirketlerini nereye şikayet edebilirim?
  18. Tivibu faturamı nasıl öğrenebilirim?
  19. Tivibu Halk TV hangi kanalda?

Tivibu iptalinde cihaz teslimi nereye yapılır?

Hattınızın iptali sonrasında varsa mülkiyeti Şirketimize ait cihaz/donanım/modem/kart ve benzeri ekipmanların iptal başvuru tarihi itibariyle yedi gün içerisinde size en yakın ofis ve bayilere teslim edilmesi gerekmektedir.

Tivibu yu nereye iade edilir?

Tivibu cihazının iade yeri, Türk Telekom Müdürlükleri veya TTNET Bayiileridir. Tivibu cihazı alındığı şubeye iade edilmek zorunda değildir ancak cihaz iadesinin yapılması ve Tivibu kullanımının iptal edilmesi için cihaz teslimi yapılırken yetkililere bildirilmesi gerekir.

Tivibu cihaz bedeli ne kadar?

Abone'ye teslim edilecek, Tivibu Ev Alıcısı aylık cihaz kullanım bedeli (vergi dahil) 3 TL (ÜçTürkLirası)olup, kampanya kapsamında alınmayacaktır. Kampanya sonunda yürürlükteki cihaz kullanım bedeli tahsil edilmeye devam edilecektir. Kampanya kapsamında 84 TL (KDV dâhil) değerindeki iç kurulum ücretsizdir.

Tivibu Ev başka yerde çalışır mı?

Tivibu Ev hizmetimi nakil edebilir miyim? Tivibu Ev hizmeti tek başına nakil edilemez. Yeni adreste Tivibu Evdestekliyor ise internet ile birlikte nakil işlemi yapılır.

Tivibu'dan nasıl çıkılır?

Türk Telekom Evde Internet abonesi olanlar için; Mevcut Tivibu Go paketinin iptali için Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine (4) ya da Türk Telekom Ofis/Bayilerine iptal talebi iletilmelidir. İptal talebi alındıktan sonra aynı gün içinde Tivibu Go paketinin iptali gerçekleştirilir.

Tivibu Fatura ödendikten sonra ne zaman açılır?

Türk Telekom Fatura Ödendikten Sonra Ne Zaman Açılır Türk Telekom faturalı hat borcundan dolayı kapandıktan sonra ödeme yapılırsa ortalama olarak hattınız sistem tarafından otomatik olarak en geç 2 saat içerisinde açılmaktadır.

Tivibu nereye şikayet edebilirim?

Tivibu çağrı merkezi numarası 4'tir.

Tivibu abone numaramı nasıl öğrenebilirim?

Tivibu internet hizmet numaranızı bilmiyorsanız Türk Telekom müşteri hizmetleri numarası olarak 4 numaralı hattı arayarak ya da cep telefonunuzdan 05 numarasına HIZMET NO yazarak kısa mesaj gönderebilirsiniz. Böylece Tivibu hizmet numaranızı öğrenebilirsiniz.

Tivibu'nun aylık ödemesi ne kadar?

Türk Telekom Mobil faturalı tarifelere yeni gelen abonelere Tivibu Uydu Süper Paket ayda sadece 23,90 TL!

Ttnet sözleşme bitiş tarihini nasıl öğrenebilirim?

Türk telekom taahhüt süresini ve bedeli öğrenmek için Online İşlemler menüsünden Tarifem ve Paketlerim kısmına incelemeniz gereklidir. Tarifem ve Paketlerim kısmından faturalarınızı görebilir ayrıca taahhüt başlangıç ve bitiş tarihini görebilirsiniz.

Tivibu nasıl izlerim?

-Web sitemizde (www.tivibu.com.tr) sağ üst köşede yer alan “İZLE” butonuna basarak Web'den İzle ya da İndir İzle seçenekleri ile izlenebilirsiniz. -Web'den İzle özelliği ile Türk Telekom Kullanıcı Adı ve TekŞifre'niz ile giriş yaparak uyumlu internet tarayıcınız üzerinden izleme yapabilirsiniz.

Tivibu adres değişikliği nasıl yapılır?

Nakil işlemi herhangi bir Türk Telekom Müdürlüğü'ne veya TTNET bayilerine kimlik belgesi veya vekaletname ile müracaat ederek gerçekleştirilebildiği gibi, 4 TTNET müşteri hizmetlerini arayarak da gerçekleştirilebilir.

Tivibu kutusunun içinde neler var?

Tivibu'nun uydu kutusu içinde neler vardır? Kurulum paketi ile gelen ekipmanlar şunlardır: Hibrit Uydu Kutusu, güç kablosu, ethernet kablosu, IR Uzaktan Kumanda ve 2 adet AAA pil, HDMI ve SCART (TRRS) kablosu, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi.

Vodafone Net fatura ödendikten sonra ne zaman açılır?

Faturamı gecikmeli ödedim, hattım ne zaman açılacak? Tüm bankalar ile çevrimiçi olarak çalıştığımız için, hattınız faturanızı ödedikten en geç 10 dakika sonra görüşmelere açılacaktır.

Ttnet borç ödendikten sonra ne zaman açılır?

Türk Telekom Fatura Ödendikten Sonra Ne Zaman Açılır Türk Telekom faturalı hat borcundan dolayı kapandıktan sonra ödeme yapılırsa ortalama olarak hattınız sistem tarafından otomatik olarak en geç 2 saat içerisinde açılmaktadır.

Alo 175 Tüketici Danışma Hattı hangi sorunların çözümüne yardımcı olur?

Ticaret Bakanlığı bünyesinde oluşturulmuş olan “Alo 175 Tüketici Danışma Hattıtüketici vatandaşların karşılaşmakta oldukları sorunlar ile alakalı olarak çözüm yollarının sunulduğu bir hizmet merkezidir. Ayrıca bu hizmet merkezince tüketici uyuşmazlıklarına dair ilgili makamlara yönlendirmeler de yapılmaktadır.

Telefon şirketlerini nereye şikayet edebilirim?

BTK Tüketici Sitesi. BTK Bilgi ve İhbar Merkezi'ne 120 Numaralı Telefon Kanalıyla Ulaşılabilmektedir.

Tivibu faturamı nasıl öğrenebilirim?

Tivibu fatura ödemesi çağrı merkezi üzerinden de yapılabiliyor. Bu amaçla aranması gereken müşteri hizmetleri numarası 4'dür.

Tivibu Halk TV hangi kanalda?

Digiturk, D-Smart, Vodafone TV, Türksat 3A, Türksat 4A ve internet üzerinden izlenebilmektedir. Bir süre tivibu ve Turkcell TV+ üzerinden de yayınlarını yapmıştır....
Halk TV
D-Smart272. kanal
Digiturk53. kanal
Vodafone TV62. kanal
İnternet televizyonu
19 satır daha