2020 YKS yerleştirme sonuç belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. 2020 YKS yerleştirme sonuç belgesi nasıl alınır?
  2. YDS sınav Sonuç Belgesi nasıl alınır?
  3. Sonuç belgesi kontrol kodu nereden alınır?
  4. Sonuç belgesi nasıl indirilir?
  5. LGS yerleştirme sonuç belgesi nereden alınır?
  6. ÖSYM sınav Sonuç nasıl öğrenilir?
  7. YDS 2021 sınav giriş belgesi nasıl alınır?

2020 YKS yerleştirme sonuç belgesi nasıl alınır?

Sonuç belgenizi indirmek için sınav sonucunun olduğu alanda ekrana sağ tıklayıp açılan sekmede “Yazdır” sekmesine tıklamalısınız. “Yazdır” sekmesine tıkladıktan sonra açılan pencerede “Hedef” kısmına tıklayıp “PDF olarak kaydet” seçeneğini seçmelisiniz. Artık belgeniz PDF olarak kaydedilmiştir.

YDS sınav Sonuç Belgesi nasıl alınır?

Adaylar, sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin “https://sonuc.osym.gov.tr” internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilir.

Sonuç belgesi kontrol kodu nereden alınır?

ÖSYM SONUÇ BELGESİ KONTROL KODU NASIL ALINIR? Sonuç belgesi kontrol kodu adaya ait sonuç belgesinini en alt kısmında bulunmaktadır. Sonuç Belgesi üzerindeki Kontrol Kodunu ve T.C. Kimlik / YU / Aday Numarasını aşağıdaki forma girerek belgenin ÖSYM'deki kayıtlarla eşleşip eşleşmediğini kontrol edebilirsiniz.)

Sonuç belgesi nasıl indirilir?

ÖSYM Sonuç Belgesi indirmek için sınav sonucunun olduğu alanda ekrana sağ tıklayıp açılan sekmede “Yazdır” sekmesine tıkla. “Yazdır” sekmesine tıkladıktan sonra açılan pencerede, sağdaki “Hedef” alanının altında yer alan “Değiştir” sekmesine tıkla ve gelen pencerede “PDF olarak kaydet” seçeneğini seç.

LGS yerleştirme sonuç belgesi nereden alınır?

LGS tercih sonuçları “http://www.meb.gov.tr” adresinden öğrencilerin erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından birinci nakil başvuruları 26-30 Temmuz tarihleri arasında alınacak.

ÖSYM sınav Sonuç nasıl öğrenilir?

Peki, sonuçlar nasıl öğrenilir? ÖSYM'nin sonuç sorgulama sayfası olan “sonuç.osym.gov.tr” adresine TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapan adaylar sonuç bilgilerine bu sayfa üzerinden ulaşabiliyorlar.

YDS 2021 sınav giriş belgesi nasıl alınır?

YDS GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI! Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 27 Mayıs tarihinden itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.