Bırakmam 1903 kaç TL?

İçindekiler:

  1. Bırakmam 1903 kaç TL?
  2. Birakmam Seni Cekilisine nasil Katilirim?
  3. Bırakmam Seni nasıl katılırım?
  4. Birakmam Seni kampanyasi ne kadar?
  5. Beşiktaş bırakmam seni kampanyasından ne kadar kazandı?
  6. #Bırakmamseni nedir?
  7. Ödül senin çekilişine nasıl katılırım?
  8. Beşiktaş kampanyadan ne kadar kazandı?
  9. Bırakmam Seni kim ne kadar verdi?

Bırakmam 1903 kaç TL?

Dilediğin sayıda SMS göndererek destek miktarını artırabilirsin. Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom faturalı/faturasız hatlar için 1903'e atılan her bir SMS, 20 TL olarak ilgili GSM operatörü tarafından faturanıza/hesabınıza yansıtılmaktadır.

Birakmam Seni Cekilisine nasil Katilirim?

Bırakmam yaz 1903'e SMS gönder.

Bırakmam Seni nasıl katılırım?

Kısa mesaj ile katılmak için BIRAKMAM yaz 1903'e gönder, telefonuna gelen SMS Kodunu ilgili alanda tanımla! Milyonlarca Beşiktaşlı ile birlikte sana özel tanımlanacak Blok ve Koltuk numaralı alanda, adınla ve Kartal Pençesi fotoğrafınla yer alarak gücümüzü tüm dünyaya göster!

Birakmam Seni kampanyasi ne kadar?

"birakmamseni.org" internet sitesi üzerinden projeye katılan taraftarların fotoğraflarına; her birinde 1903 kişinin yer alacağı toplam 1903 bloktan oluşan dijital Kartal Pençesi tribününde yer verilecek. Dijital tribündeki her koltuğun ücreti ise 20 lira, 5 dolar veya 4 avro şeklinde belirlendi.

Beşiktaş bırakmam seni kampanyasından ne kadar kazandı?

Beşiktaş'a "Bırakmam Seni" kampanyasından 150 milyon TL! - Beşiktaş (BJK) Haberleri - Spor.

#Bırakmamseni nedir?

Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından başlatılan kampanyanın adı "Bırakmam Seni" kampanyasıdır. Beşiktaş'ın Başkanı Ahmer Nur Çebi tarafından başlatılan kampanya Beşiktaş kulübüne mali gelir elde etmeyi amaçlıyor. SMS ve bağış toplanan kampanyadaki amacın Beşiktaş'ı borç bataklığından çıkartmak olarak gösteriliyor.

Ödül senin çekilişine nasıl katılırım?

İlk bir saatte 55 milyon TL destek, 100 bine yakın SMS Program boyunca gsm hatlarından “Bırakmam” yazıp 1903'e mesaj atan izleyiciler “Ödül Senin” isimli çekilişe katılmaya hak kazandılar.

Beşiktaş kampanyadan ne kadar kazandı?

Beşiktaş Kulübü tarafından Vodafone Park Stadyumu'nda canlı yayın ile gerçekleştirilen "Bırakmam Seni" kampanyasında 58 milyon TL nakit bağış ve 115 bin adet (2 milyon 300 bin TL) SMS bağışı ile toplamda 60 milyon TL'yi aşan bağış yapıldı.

Bırakmam Seni kim ne kadar verdi?

Geceye katılan Hülya Avşar kampanyaya 50 bin TL destek verirken, Murat Boz 100 bin TL, Barış Murat Yağcı hayranları ise 125 bin TL bağış yaptı. Canlı yayına telefonla bağlanan Haluk Levent de 150 bin TL bağışlayacağının sözünü verdi.