Arabam com teklif almak ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Arabam com teklif almak ücretli mi?
  2. Arabam com Trink sat nasıl yapılır?
  3. Arabam com kaç ilan verebilirim?
  4. Arabam com guvenilir mi?

Arabam com teklif almak ücretli mi?

Nakit fiyat teklifimiz 2 gün boyunca geçerlidir. Her gün yeni bir araç satış dolandırıcılığı yöntemi duymaktayız. Araçsız ve parasız kalmaktansa arabam.com güvencesiyle nakit anında hesabınızda! Süreç boyunca sizden hiç bir ücret talep edilmez.

Arabam com Trink sat nasıl yapılır?

Trink Sat ile aracını acil satmak isteyen kullanıcılara anında nakit teklifi sunuluyor. Arabam.com'un web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden araç bilgilerini girerek teklif alan satıcılar, belirlenmiş otorapor şubelerinde ekspertiz yaptırarak aynı gün içerisinde araç satış işlemlerini tamamlayabiliyorlar.

Arabam com kaç ilan verebilirim?

arabam.com'a bireysel üyelerin 1 adet ilan vermesi ücretsizdir. Oto alım satımı yapan galeri ya da firmaların, motosiklet galerilerinin ve otomotiv şirketlerinin, yedek-parça- aksesuar firmalarının arabam.com'u ticari amaçlı kullanmaları ve ilan verebilmeleri için kurumsal üye olması gerekmektedir.

Arabam com guvenilir mi?

arabam.com Türkiye'nin araba motoru olarak 20 yıldır kalite esaslı bir hizmet veriyor. ... Tamamen şeffaf ve güvenilir bir ortamda, tamamı profesyonel ekipleri ile, tüm güvenlik önlemlerini alarak özellikle son dönemde Covid-19 salgını nedeniyle de bütün hijyen kurallarına dikkat ederek hizmet vermeye devam ediyor.