Sedat Peker'in hangi adamları alındı?

İçindekiler:

  1. Sedat Peker'in hangi adamları alındı?
  2. Sedat Peker Tutuklanmış mı?
  3. Sedat Peker'e operasyon yapıldı mı?
  4. Sedat Peker'e ne zaman operasyon yapıldı?
  5. Sedat Peker operasyonu hangi illerde?
  6. Sedat Peker şimdi nerededir?

Sedat Peker'in hangi adamları alındı?

ŞANLIURFA'da, Sedat Peker'in elebaşı olduğu organize suç örgütüne yönelik operasyonda Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MİSİAD) Feridun Öncel gözaltına alındı. Öncel, sorgulanmak üzere İstanbul'a gönderildi.

Sedat Peker Tutuklanmış mı?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 9'u "Var olan suç örgütlerinin oluşturdukları korkutucu güçten yararlanarak yağma" ve "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak" gerekçeleriyle tutuklandı.

Sedat Peker'e operasyon yapıldı mı?

İstanbul'da bir restoran zincirini tehdit ve yasa dışı yollarla ele geçirdiği öne sürülen bir suç örgütüne operasyon düzenlendi. ... Polisi harekete geçiren olayın, 9 Nisan'da Sedat Peker ve suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda elde edilen delillerden ortaya çıktığı belirtildi.

Sedat Peker'e ne zaman operasyon yapıldı?

Operasyon, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Polisi harekete geçiren olayın, 9 Nisan'da Sedat Peker ve suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda elde edilen delillerden ortaya çıktığı belirtildi. İddiaya göre, “K…

Sedat Peker operasyonu hangi illerde?

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İstanbul, Aydın, Düzce ve Yalova'da düzenlenen operasyonda, Sedat Peker'le bağlantısı olduğu öne sürülen Avukat Ayhan S.'nin de aralarında bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı.

Sedat Peker şimdi nerededir?

Çektiği videolar ile Türkiye aleyhinde iddialarda bulunan organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in Dubai'de olduğu belirlendi.