Beloc zok 50 mg 20 tablet ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Beloc zok 50 mg 20 tablet ne işe yarar?
  2. Beloc zok ne işe yarar?
  3. Rytmonorm ne işe yarar?
  4. Propafenon nedir ne için kullanılır?
  5. Rytmonorm ne zaman etki eder?
  6. Amlodipin nedir ne için kullanılır?
  7. DİLTİZEM ne icin kullanılır?

Beloc zok 50 mg 20 tablet ne işe yarar?

ZOK 50 mg 20 tabletlik ambalajlarda sunulmaktadır. erkeklerde kalp damar hastalıkları yüzünden ölüm riskini azalttığı gösterilmiştir. Kalp üzerindeki baskının azalması aynı zamanda göğüs ağrısı (anjina pektoris) riskini de azaltır. ZOK aynı zamanda migrende koruyucu tedavi için kullanılabilir.

Beloc zok ne işe yarar?

Beloc Zok, kalp yetmezliğine ya da ritim bozukluğuna sahip olan hastalarda kullanılan bir ilaçtır. Kalp üzerindeki baskının azalması aynı zamanda göğüs ağrısı (anjina pektoris) riskini de azaltır.

Rytmonorm ne işe yarar?

içindir: - AV düğüm taşikardileri, Wolff-Parkinson-White (WPW) sendromu veya paroksismal atriyal fibrilasyonu olan hastalardaki supraventriküler taşikardiler gibi tedavi gerektiren semptomatik supraventriküler taşiaritmiler, Hekimin yaşamı tehdit edici olarak değerlendirdiği, ciddi semptomatik ventriküler taşiaritmiler ...

Propafenon nedir ne için kullanılır?

Propafenon sınıf 1C antiaritmik ilaç olup AV nodal taşikardilerde, paroksimal atriyal fibrilasyon-flutter ataklarında ve hayatı tehdit eden ventriküler taşi- kardi tedavisinde kullanılır [2]. Sodyum kanalları- na belirgin olarak etki eder ve sinüs hızını düşürür.

Rytmonorm ne zaman etki eder?

Etki çabuk başlar (yaklaşık 30 dakika içinde) ve uygulamadan 2-3 saat sonra maksimal düzeye ulaşır ve 8 saatten uzun sürer. Böylece Rytmonorm uzun süreli/devamlı tedavide yüksek etkilidir, supraventriküler taşikardilerin ve taşiaritmilerin önlenmesini sağlar.

Amlodipin nedir ne için kullanılır?

Amlodipin oral dihidropiridin kalsiyum kanal blokörüdür ve hipertansiyon ve koroner arter hastalığı tedavisinde Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi onayı vardır. Tekli tedavi veya diğer ilaçlarla kombinasyon şeklinde kullanılabilir.

DİLTİZEM ne icin kullanılır?

DİLTİZEM-L kalsiyum kanal blokörü olarak sınıflandırılan diltiazem hidroklorür isimli etkin maddeyi içermektedir. Kalsiyum kanallarından iyon geçişini engelleyen bir madde (blokör) olan diltiazem hidroklorür, kan damarlarının genişlemesini sağlayarak kalbin yükünü azaltır ve dolaylı olarak kan basıncını düşürür.