BluTV tv giriş nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. BluTV tv giriş nasıl yapılır?
  2. BluTV'yi ücretsiz nasıl izlenir?
  3. BluTV kod nereye yazılır?
  4. BluTV ilk ay ücretsiz mi?
  5. BluTV de hangi diziler var?
  6. Tv'de BluTV nasıl izlenir?
  7. BluTV Vestel televizyona nasıl bağlanır?

BluTV tv giriş nasıl yapılır?

Akıllı televizyonunuzun ekranında görmüş olduğunuz 4 haneli şifreyi; www.blutv.com.tr bağlantısı üzerinden hesabınıza giriş yaptıktan sonra, www.blutv.com/tv-giris sayfası üzerinde bulunan ilgili alana girerek hesabınıza hızlı giriş yapabilirsiniz.

BluTV'yi ücretsiz nasıl izlenir?

BLU TV ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR? Hafta sonu geçerli olacak ücretsiz erişim kampanyasından faydalanmak isteyen internet kullanıcıları, BluTV'nin internet sitesine e-posta adreslerini girerek bir kod alacaklar. Bu kod ile de hafta sonu boyunca BluTV'deki tüm içerikleri ücretsiz bir şekilde izleyebilecekler.

BluTV kod nereye yazılır?

BluTV Kupon Kodu Nasıl Aktif Edilir? “www.blutv.com.tr” adresinden üyeliğiniz ile giriş yapınız. -“Ödeme Bilgilerim” bölümüne tıklayınız. “Kupon Kodu Kullan” bölümündeki kutucuğa oyunfor.com adresinden satın aldığınız kodu yazınız.

BluTV ilk ay ücretsiz mi?

BluTV'yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır. Hesabım sayfasında belirtilen otomatik yenilenme tarihinde tutar çekilerek hizmetiniz 1 ay uzatılır.

BluTV de hangi diziler var?

BluTV'de izleyebileceğiniz en iyi dizi ve filmler:
  • Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi (Polisiye, 8,2)
  • Masum (Suç, Gizem, 8,5)
  • Bartu Ben (Komedi, 7,7)
  • Alef (Polisiye, 8,1)
  • Pavyon (Belgesel, 7,6)
  • Chernobyl (Dram, 9,4)
  • Normal People (Dram, 8,5)
  • The Salisbury Poisonings (Polisiye, 7,3)

Tv'de BluTV nasıl izlenir?

*BluTV'yi uygulama mağazası olan (Google Play Store) tüm Android TV ve Android Box cihazlar üzerinden izleyebilirsiniz. *Şu an sadece LG Smart TV uygulaması yurt dışı hizmetimizde mevcuttur.

BluTV Vestel televizyona nasıl bağlanır?

Televizyonunuzun kumandasında "HOME" tuşuna basın. 2. Ekranda BluTV'yi görebilirsiniz. BluTV uygulamasını ana ekranda göremiyorsanız arama kısmına "BluTV" yazarak uygulamaya ulaşabilirsiniz.