Buse Sinem iren kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Buse Sinem iren kaç yaşında?
  2. Buse Sinem Irem kimdir?
  3. Buse Sinem Irem nereli?
  4. Çocuklar Duymasın'daki Simay kim?
  5. Havucun sevgilisi kim?
  6. Çoçuklar Duymasın Sultan kimdir?
  7. Cocuklar Duymasin havucun nisanlisi kim?
  8. Havuç kiminle evli?

Buse Sinem iren kaç yaşında?

Standup gösterileriyle adından söz ettiren Buse Sinem İren, 1991 yılında Kocaeli'nde dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzon'un Çaykara ilçesinden olan oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü mezunudur. Sosyal medyada kanalı bulunan oyuncu, gösterilerini de kanalında sevenleriyle paylaşmaktadır.

Buse Sinem Irem kimdir?

Oyuncu, yönetmen yardımcısı, stand up sanatçısı. 1991, Karamürsel / Kocaeli doğumlu. ... Tiyatro yeteneğinin yanında Laz şivesi ve farklı taklitleri ile tam bir stand up sanatçısıdır. BKM'de Açık Mikrofon programını sunan Buse Sinem İren, bir dönem de İstanbul Halk Tiyatrosunda yer almıştır.

Buse Sinem Irem nereli?

1991 yılında Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde dünyaya gelen Buse Sinem, aslen Trabzon Çaykaralı'dır. Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünden mezun olmuştur. Tiyatro ve oyunculuğa sürekli olarak ilgi duyan İren, stand up gösterileri ve amatör tiyatrolar yaptı.

Çocuklar Duymasın'daki Simay kim?

1992, Mart- Trabzon doğumlu. Karadeniz Teknik Üniversitesinde grafik tasarım bölümünü bitirmiş. En ufacık şeylere çok çabuk sinirlenip, parlayıp hemen de sönebiliyor.

Havucun sevgilisi kim?

Başrollerini Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın paylaştığı dizinin kadrosuna 22 yaşındaki genç oyuncu Sultan Ulutaş da, Havuç Emre karakterinin sevgilisi rolünde katıldı. Dizide 'Havuç' karakterinin kız arkadaşını canlandıracak olan Ulutaş, henüz çocukken izlediği dizide yer almaktan büyük heyecan duyduğunu söylüyor.

Çoçuklar Duymasın Sultan kimdir?

Seda Fettahoğlu'nun Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Sultan karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Cocuklar Duymasin havucun nisanlisi kim?

BKM'de Açık Mikrofon isimli oyununu sürdüren Buse Sinem İren, Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil oldu. Ekibe 2. sezona katılan Buse Sinem İren, Havuç'un eşi Simay karakterine hayat verecek.

Havuç kiminle evli?

Çocuklar Duymasın dizisi yeni sezona yeni oyuncu kadrosu ile ağustos ayında girmeye hazırlanıyor.Çocuklar Duymasın'a yeni gelen kadın başrol oyuncusu izleyiciye tanıtıldı. Çocuklar Duymasın'ın yeni sezon tanıtımında Havuç'un (Baran Erdoğan) ani bir kararla Simay (Buse Sinem İren) adında bir kadınla evlendiği görülüyor.