Ziraat mobil den Bağkur Ödeme Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Ziraat mobil den Bağkur Ödeme Nasıl Yapılır?
  2. Ziraat Bağkur ödemesi nasıl yapılır?
  3. Bağkur son ödeme tarihi ne zaman?
  4. 4b borcu nasıl ödenir?
  5. Çiftçi bağkuru nasıl ödenir?

Ziraat mobil den Bağkur Ödeme Nasıl Yapılır?

1 - Mobil Bankacılık uygulaması üzerinde Ödemeler menüsü altında SGK Prim Tahsilatları (SSK-Bağkur-Emsan) seçeneği içinde yer alan “Karekod Tara ve Öde” alanı seçilir.

Ziraat Bağkur ödemesi nasıl yapılır?

SGK Prim ödemelerinizi Bankam​ız şubelerinden, ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden veya 444 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Bağkur son ödeme tarihi ne zaman?

Her ayın prim borcunu sonraki ayın sonuna kadar ödemeniz gerekiyor. Yani sonraki ayın sonuna kadar bu borç cari borç olarak ödenir. Sonraki ayın sonundan yani son ödeme tarihinden sonra ödenmesi halinde ise bağ-kur 4b geçmiş dönem menüsünden ödenir.

4b borcu nasıl ödenir?

En çok tercih edilen yollar kredi kartı ya da banka kartı ile yapılan ödemelerdir. Bağkur primleri SGK ile anlaşmalı olan bankaların şubelerine giderek yapılabilir. PTT şubelerinden şahsen yapılabilmektedir. SGK ile anlaşmalı olan bankalardan internet siteleri üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Çiftçi bağkuru nasıl ödenir?

Çiftçi, tarım, esnaf Bağ-kur'u aylık prim borçları Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmalı bankalara TC kimlik numarası ile ödenir. Ayrıca internet bankacılığı ve SGK resmi internet sitesi üzerinden kredi kartı ile de Bağ-kur borcunuzu yatırabilirsiniz.