Kurtlar Vadisi Pusu Elif kimdir?

İçindekiler:

  1. Kurtlar Vadisi Pusu Elif kimdir?
  2. Kurtlar Vadisi ndeki Elif in ismi ne?
  3. Kurtlar Vadisi Polat'ın kızı Elif kim?
  4. Elif Polat Alemdar kim?
  5. Kurtlar Vadisi Dimitri kimdir?
  6. Kurtlar Vadisi Kumarhane Baskını kaç kişi öldü?
  7. Kurtlar Vadisi Raskoln kim oynuyor?

Kurtlar Vadisi Pusu Elif kimdir?

Özgü Namal Kurtlar Vadisi dizindeki Elif Eylül karakterini canlandırdı. Bu dizi sonrasında popülaritesi arttı. Biyografi 28 Aralık 1978 İstanbul doğumludur.

Kurtlar Vadisi ndeki Elif in ismi ne?

Kurtlar Vadisi'nin Elif'i olarak bilinen ve Polat Alemdar'ın sevgilisi rolünü oynayan Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral'ın vefatı sonrasında çokçok arananlar arasında yer aldı. Peki Özgü Namal kimdir? Özgü Namal, 1978 yılında, Kubilay ve Akile Namal çiftinin çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya geldi.

Kurtlar Vadisi Polat'ın kızı Elif kim?

2005 doğumlu çocuk oyuncu Doğa Sakarya İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ortaokul eğitimini sürdüren Doğa Sakarya ilk oyunculuk deneyimini Kurtlar Vadisi dizisi ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Kutsal Bir Gün isimli dizi ve sinema'da rol almıştır.

Elif Polat Alemdar kim?

Kurgusal bir dizi karakteri olan ve Özgü Namal tarafından canlandırılan Elif, genç yaşta babasını kaybetmiş, anne ve kardeşiyle yaşayan aşarılı bir avukattır. Erkek arkadaşı Ali'nin ölümünün ardından karşısına çıkan mafya Polat Alemdar'ın aslında Ali olduğunu bilmeden ona aşık olur.

Kurtlar Vadisi Dimitri kimdir?

Çocukluğu Türk kasabalarında geçtiği için çok iyi bir şekilde Türkçe konuşabilen Luran Ahmeti, Türkiye'de oyunculuğa Elveda Rumeli isimli dizide canlandırdığı Dimitri karakteri ile geçti. Ardından pek çok dizi ve filmde yer alan oyuncu, yakında yayınlanacak Büyük Sürgün Kafkasya isimli dizide rol aldı.

Kurtlar Vadisi Kumarhane Baskını kaç kişi öldü?

İlk 76 bölümünde 2400 kişinin öldüğü dizi, bölüm başına 31.5 kişinin ölmesiyle yüksek bir ortalama yakaladı. En fazla kişinin aynı anda öldüğü sahne ise 34 ile Çakır'ın kumarhanesinin taranması sahnesiydi.

Kurtlar Vadisi Raskoln kim oynuyor?

Selahattin BelKurtlar Vadisi Pusu Raskoln/Canlandıran