iPhone X iPhone XR hangisi daha iyi?

İçindekiler:

  1. iPhone X iPhone XR hangisi daha iyi?
  2. XR ekran nedir?
  3. iPhone XR iPhone kaç oluyor?
  4. iPhone XR kamerasi nasıl?
  5. iPhone XR hızlı şarj destekliyor mu?
  6. iPhone XR türkiyede kac para?

iPhone X iPhone XR hangisi daha iyi?

Peki hangisi alınmalı: iPhone XiPhone XR iPhone XR'ın iPhone X'ten aşağı kalır özellikleri olmadığı gibi, daha iyi bir işlemciye sahip. iPhone XR'ın daha büyük bir ekranı var. iPhone XR'ın daha fazla renk seçeneği var. iPhone XR'ın fiyatı ile iPhone X fiyatı arasında çok fark olmayacağı açık.

XR ekran nedir?

Ekran. iPhone XR'ın ekranı yuvarlatılmış köşelere sahiptir. Telefonun kıvrımlı zarif tasarımını takip eden bu köşeler standart bir dikdörtgenin sınırları içinde yer alır. Standart bir dikdörtgen olarak ölçüldüğünde ekran diyagonal olarak 6.06 inçtir (görüntülenebilen gerçek alan daha azdır).

iPhone XR iPhone kaç oluyor?

iPhone XS ve XR Karşılaştırması
ÖzellikleriPhone XSiPhone XR
İşlemci6 Çekirdekli A126 Çekirdekli A12
RAM4 GB3 GB
Ekran Boyutu5.8 OLED6.1 LCD
Ekran Çözünürlüğü2436x1125 piksel1792x828 piksel
13 satır daha

iPhone XR kamerasi nasıl?

Şimdilik sadece insan portre fotoğrafları çekebildiğiniz XR, hem önde hem arkada portre fotoğraflar çekebiliyor. Ön kameraya baktığımızda ise yine iPhone XS ailesinden tanıdığımız 7 megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 diyafram değerine sahip 32 mm açılı kamera kullanılıyor. Bu kamera 1080p 60 FPS video kaydı yapabiliyor.

iPhone XR hızlı şarj destekliyor mu?

Aşağıdaki iPhone modellerinde hızlı şarj özelliği var: iPhone 8 ve iPhone 8 Plus. iPhone X. iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max.

iPhone XR türkiyede kac para?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 6.999,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 6.199,00 TLŞu Andaki Fiyat: 6.999,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatı.