Protonex 40 mg nedir ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Protonex 40 mg nedir ne için kullanılır?
  2. Pulcet ilaç ne işe yarar?
  3. Ulsepan nedir ne için kullanılır?
  4. Protonex hap ne için kullanılır?
  5. Protinum mide koruyucu mu?
  6. Nexium ilacı nedir?
  7. Protonex kimler kullanabilir?
  8. Protinum ilaç ne işe yarar?

Protonex 40 mg nedir ne için kullanılır?

PROTONEX, H. Pylori (Helicobakter pylori)'nin (bir tür mikroorganizma) neden olduğu duodenal ve gastrik ülserde (ince barsak ve mide ülseri) tekrarı azaltmak amacıyla bu mikroorganizmanın eradikasyonu (yok edilmesi) için uygun antibiyotiklerle kombine olarak, peptik ülserde (Duodenal ve gastrik ülser), orta ve ileri ...

Pulcet ilaç ne işe yarar?

PULCET; • Reflü (yemeklerin ve asidin mideden yemek borusuna kaçması) özofajit (yemek borusunun iltihabı) tedavisinde, • H.pylori (Helicobacter pylori)'nin neden olduğu duodenal ve gastrik ülserde tekrarı azaltmak amacıyla bu mikroorganizmanın eradikasyonu (yok edilmesi) için uygun iki antibiyotikle birlikte, • Peptik ...

Ulsepan nedir ne için kullanılır?

12 yaşın üzerindeki çocuklarda ve erişkinlerde: Gastroözofageal reflü hastalığının tedavisinde endikedir.

Protonex hap ne için kullanılır?

Gastrik ülser tedavisinde Günde 1 tablet PROTONEX alınır. Bilhassa, diğer tedavilere yanıt alınamaması gibi özel vakalarda doz iki katına çıkarılabilir (günde 2 adet PROTONEX). Gastrik ülser tedavisinde genellikle 4 haftalık bir süre gereklidir.

Protinum mide koruyucu mu?

Lansara, lansoprazol etkin maddesi içeren mide koruyucu olarak bilinen reçeteli veya reçetesiz olarak eczanelerden temin edilebilinen kapsüller içeren kutulu bir ilaçtır.

Nexium ilacı nedir?

Nexium (esomeprazol), midede üretilen asit miktarını azaltarak etki eden, reflü ve ülser gibi mide sorunlarının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.

Protonex kimler kullanabilir?

12 yaş üstü hastalarda, hafif reflü hastalığı ve hastalığa bağlı semptomların tedavisinde günde 1 adet PROTONEX 20 mg tablet önerilir. Semptomlar genellikle 2-4 hafta içinde düzelir, beraberindeki özofajitin iyileşmesi için genellikle 4 hafta gereklidir.

Protinum ilaç ne işe yarar?

Peptik ülser tedavisinde (duodenal ülser ve gastrik ülser), • Orta ve ileri derecede özofageal reflü tedavisinde, Zollinger Ellison Sendromu ve diğer patolojik hipersekresyonlu durumların tedavisinde kullanılmaktadır.