Eskihisar Topçular feribot seferleri çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Eskihisar Topçular feribot seferleri çalışıyor mu?
  2. Eskihisar Topçular feribot kaç para?
  3. Eskihisar Feribot nerelere gidiyor?
  4. Eskihisar-Topçular yasak mı?
  5. Eskihisar-Topçular hangi semtte?
  6. Eskihisar-Topçular bilet nasıl alınır?

Eskihisar Topçular feribot seferleri çalışıyor mu?

olarak 30 yılı aşkın süredir kesintisiz olarak sürdürdüğümüz deniz ulaşımı hizmetimizle haftanın her günü 24 saat aralıksız olarak gerçekleştirilen İDO Topçular Eskihisar / Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferlerinde toplam 17 gemi çalışmaktadır.

Eskihisar Topçular feribot kaç para?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır. Seferler 15-20 dakikada bir gerçekleşmektedir.

Eskihisar Feribot nerelere gidiyor?

İstanbul Bursa yönünde seyahat eden araçların İzmit Körfezini dolaşmadan yollarını kısaltan Eskihisar Topçular arasında arabalı vapur yolculuğu ortalama 45 dakika sürmektedir. Bu seferler Kocaeli Gebze İlçesinin Eskihisar iskelesi ile Yalova İlinin Topçular beldesindeki iskele arasında yapılmaktadır.

Eskihisar-Topçular yasak mı?

Hafta içi 19.00-05.00 saatlerinde, İDO bileti olan yolcular, seyahat için sokağa çıktıklarında bilet ibrazı ederek, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf seyahat edebilecekler. Yeni düzenlemede, Sirkeci-Harem ve Eskihisar-Topçular hatlarında seferler kesintisiz devam edecek.

Eskihisar-Topçular hangi semtte?

Eskihisar-Topçular Araba Vapuru 40.688465 enlem ve 29.432760 boylamda yer almaktadır. Çiftlikköy ilçesine bağlıdır. Eskihisar-Topçular Araba Vapuru haritası Yalova ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Eskihisar-Topçular Araba Vapuru posta kodu 77600.

Eskihisar-Topçular bilet nasıl alınır?

İnternet sitemizden İDO bileti alabilir ve gişede fiziki bilete dönüştürebilirsiniz. Detaylı bilgiler ve tüm sorularınız için 7 gün 24 saat hizmet veren çağrı merkezine 0850 222 44 36 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.