Binance birikim nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Binance birikim nasıl kullanılır?
  2. BTC Esnek Birikim nedir?
  3. Binance kilitli birikimler nedir?
  4. Binance Saving nedir?
  5. Birikim Deneme Fonu Nedir?
  6. Binance borç alma nasıl yapılır?
  7. Marjin borcu nasıl ödenir?
  8. Binance kredi veriyor mu?

Binance birikim nasıl kullanılır?

Binance Esnek Birikimler nasıl kullanılır?
  1. Binance hesabınıza giriş yapın ve [Finans] - [Binance Earn] bölümüne gidin.
  2. [Birikimler]'e gelene dek sayfayı aşağı kaydırın ve [Daha Fazlasını Görüntüle]'ye tıklayın.
  3. Bu sayfada [Esnek Birikimler] ve [Sabit Birikimler] öğelerini bulabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

BTC Esnek Birikim nedir?

Esnek Birikim Hesabı, ister kredi kartınızdan ister hesabınızdan vereceğiniz bir talimat ile düzenli birikim yapmanızı sağlar. Esnek Birikim Hesabı ile döviz, altın, yatırım fonu, döviz veya fon sepetlerine yatırım yaparak düzenli olarak biriktirirsiniz!

Binance kilitli birikimler nedir?

Binance Kilitli Birikimler, kripto bakiyelerinizi artırmanızı sağlamak için sunduğumuz finansal ürünlerden biridir. Dilediğiniz zaman katılım sağlayabilir ve varlıklarınızla pasif gelir elde edebilirsiniz. ... Binance hesabınıza giriş yapın. [Finans]'a tıklayın ve açılır menüden [Binance Earn] ögesini seçin.

Binance Saving nedir?

Kripto birikimleri | En iyi kripto birikimi platformu | Binance. Borç Vermenin ve Kazanmanın kolay yolu. Getiri tutarı, mevcut esnek birikim varlıklarınıza göre hesaplanarak her gün dağıtılır. Getiri tutarı aşağı yuvarlanır ve 8 ondalık basamağa kadar gidebilir.

Birikim Deneme Fonu Nedir?

Birikim Deneme Fonu, Binance Earn Esnek Birikimler ürünlerine katılım sağlamak için kullanılabilir. Birikim Deneme Fonunuzu çekemez ve takas işlemlerinde kullanamazsınız. Ancak, sponsorlu sermaye ile katılım sağladığınız Birikim ürünlerinden elde edilen getirileri alabilirsiniz.

Binance borç alma nasıl yapılır?

Binance Loans Nasıl Kullanılır?
  1. Borç almak istediğiniz varlığı seçin ve borç alınacak tutarı girin.
  2. Teminat varlığını seçin ve teminat tutarını girin.
  3. Bir borç vadesi seçin.
  4. Borç alınacak tutar, teminat, masraf oranı, geri ödeme ve diğer bilgileri doğruladıktan sonra [Şimdi Borç Almaya Başla] tuşuna tıklayın.

Marjin borcu nasıl ödenir?

Başlamak için, Binance hesabınıza giriş yapın, sağ üst köşedeki [Cüzdan] seçeneğinin üzerine gelin ve ilgili sayfaya girmek için [Marjin Cüzdanı] seçeneğini belirleyin. Daha sonra, geri ödemek istediğiniz coin'i seçin ve [Borç Al / Geri Öde] düğmesini tıklayın. Geri ödemek istediğiniz miktarı ve bakiyeyi seçin.

Binance kredi veriyor mu?

Binance'e kayıtlı bir kullanıcı olduğunuz sürece, Binance Loan'da borç alabilirsiniz. ... Binance Loan, BTC ve ETH de dahil olmak üzere teminat olarak çeşitli kriptoların kullanılmasını desteklemektedir.