Eskihisar Topçular feribot ücretleri ne kadar?

İçindekiler:

  1. Eskihisar Topçular feribot ücretleri ne kadar?
  2. Negmar kime ait?
  3. Eskihisar Feribot hangi semtte?
  4. Negmar Mehmet Koç kimdir?
  5. Negmar ne zaman kuruldu?
  6. Eskihisar Feribot nereye gidiyor?
  7. Eskihisar Feribot nerede indiriyor?
  8. Eski Hisar nereye bagli?

Eskihisar Topçular feribot ücretleri ne kadar?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Negmar kime ait?

Denizcilik sektörüne yazılım yaparken kendi tabiriyle 'birisi itekleyince' gemi sahibi oldu. Sonra Suudi Nesma Grubu ve ardından Gübretaş'la yolu çakıştı. Bu iki ortağıyla birlikte Negmar'ı kuran işadamı Mehmet Koç bugün 16 gemiden oluşan bir filoyu yönetiyor.

Eskihisar Feribot hangi semtte?

Semt/Mahalle olarak Eskihisar Mh. ve Gebze ilçesine bağlıdır. Eskihisar Feribot İskelesi haritası Kocaeli ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Eskihisar Feribot İskelesi posta kodu 41480. Eskihisar Feribot İskelesi GPS koordinatları 40° 46´ 0.0120" ve 29° 25´ 20.0676".

Negmar Mehmet Koç kimdir?

1994 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik & Haberleşme Mühendisliğinden mezun oldu. Feribot Taşımacılığı ve Kara Lojistiği alanında faaliyet gösteren Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş 'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. İngilizce bilen Mehmet Koç evli ve üç çocuk babasıdır.

Negmar ne zaman kuruldu?

Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş.; Gübretaş, Nesmal Holding Co. ve Etis Denizcilik Yatırım A.Ş. girişimiyle uluslararası bir yatırım ve denizcilik şirketi olarak, İstanbul'da 2008 yılında kuruldu.

Eskihisar Feribot nereye gidiyor?

İstanbul Bursa yönünde seyahat eden araçların İzmit Körfezini dolaşmadan yollarını kısaltan Eskihisar Topçular arasında arabalı vapur yolculuğu ortalama 45 dakika sürmektedir. Bu seferler Kocaeli Gebze İlçesinin Eskihisar iskelesi ile Yalova İlinin Topçular beldesindeki iskele arasında yapılmaktadır.

Eskihisar Feribot nerede indiriyor?

Eskihisar Feribot İskelesi 40.766670 enlem ve 29.422241 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Eskihisar Mh. ve Gebze ilçesine bağlıdır. Eskihisar Feribot İskelesi haritası Kocaeli ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Eski Hisar nereye bagli?

Eskihisar, Gebze
Eskihisar
ÜlkeTürkiye
İlKocaeli
İlçeGebze
Coğrafi bölgeMarmara Bölgesi
10 satır daha