Chanel Chance Parfüm kaç TL?

İçindekiler:

  1. Chanel Chance Parfüm kaç TL?
  2. Chanel Chance kaç euro?
  3. My Way nasıl bir koku?
  4. Chanel Chance kaç ml?
  5. Chanel in en güzel parfümü hangisi?
  6. Tommy Girl nasıl bir koku?
  7. Tom Ford Velvet Orchid nasıl bir koku?
  8. EDT mi EDP mi?
  9. Chanel parfüm kadın en güzeli hangisi?
  10. Chanel No 5 nasıl kokuyor?
  11. Tommy Girl parfüm kalıcı mı?
  12. Ralph Lauren Romance nasıl bir koku?

Chanel Chance Parfüm kaç TL?

Seçenekler: ml4,42 TL/ml.

Chanel Chance kaç euro?

Sınırsız sayıdaki koku içeriğinin şans ile buluşması. Yuvarlak şişedeki çiçeksi-meyveli parfüm....Ek Bilgi.
AçıklamaYuvarlak şişedeki çiçeksi-meyveli parfüm. Yumuşak ve narin üst notalar sizi masalsı bir mutluluk ile sarar.
Ürün KoduCHA-126320_M
BlogcuHayır
Barkod3145891263206000
ÜRÜN TÜRÜBayan Parfüm EDT
3 satır daha

My Way nasıl bir koku?

Açık fikirli, meraklı, doğayı hisseden ve hem kendini hem de dünyayı keşfetmeye hazır olan kadınların kokusudur. Kokunun içeriğindeki bergamot, Mısır'dan gelen portakal çiçeği ile aydınlık ve parlak bir başlangıç yaparken, Hindistan'dan gelen yasemin çiçeği ile bütünleşir.

Chanel Chance kaç ml?

Chanel Chance Eau Tendre Edp 50 ml.

Chanel in en güzel parfümü hangisi?

Chanel No 5 Tüm zamanların tartışmasız en iyi kadın parfümü, ilk olarak 1921 yılında Coco Chanel tarafından vanilya, gül ve yasemin karışımları kullanılarak ortaya çıktı. En ünlü müdavimlerinin başında ise geceleri ne giyersiniz diye sorduklarında “Sadece Chanel No 5” diye cevap veren Marilyn Monroe geliyor.

Tommy Girl nasıl bir koku?

Parfümün kokusu çok güzel ve hafif ama kalıcı değil. 10-12 kez sıkmama rağmen gün içerisinde kokusu kalmıyor. Ürün hafif ama fresh bir kokuya sahip. O nedenle tam bir yaz kokusu. Uzun süredir kullandığım bir parfüm.

Tom Ford Velvet Orchid nasıl bir koku?

Tom Ford Velvet Orchid Edp Koku Notaları ve Aroması Her ne kadar orkide kokusu en baskın koku olarak hissediliyor olsa da oldukça geniş yelpazeli bir çiçek harmanı mevcut. Koku insana oldukça dengeli bir tatlılık sunuyor. Ne aşırı tatlı ne fark edilmeyecek kadar hafif ne boğucu ya da yorucu bir koku.

EDT mi EDP mi?

Eau De Parfume (EDP), yoğunluk olarak en fazla koku veren parfümlerdir. ... Yaz aylarında çok fazla tercih edilmeseler de kış aylarında vazgeçilmez parfüm grubudur. Eau De Toilette (EDT), yoğunluk oranı orta derecededir. Esans oranı % 4 ile % 2 arasındadır.

Chanel parfüm kadın en güzeli hangisi?

Chanel No 5 Tüm zamanların tartışmasız en iyi kadın parfümü, ilk olarak 1921 yılında Coco Chanel tarafından vanilya, gül ve yasemin karışımları kullanılarak ortaya çıktı. En ünlü müdavimlerinin başında ise geceleri ne giyersiniz diye sorduklarında “Sadece Chanel No 5” diye cevap veren Marilyn Monroe geliyor.

Chanel No 5 nasıl kokuyor?

2 - 5 rakamının ardındaki gizem 1921 yılında çıkarılan koku yasemin, ylang-ylang, mayıs gülü ve sandal ağacı notalarını yanı sıra parfüme “temiz koku” hissini veren aldehit maddesinden oluşuyordu.

Tommy Girl parfüm kalıcı mı?

Tommy Girl; elma çiçeği, kamelya, mandalina, turunçgiller, hanımeli, sedir, manolya ve yasemin karışımından oluşuyor. SWAROVSKI 'AURA'; tam anlamıyla bir gece parfümü. Liçi meyvesi, beyaz sümbül, gül ve pembe biber kokularından oluşuyor. ... Çok kalıcı bir parfüm.

Ralph Lauren Romance nasıl bir koku?

Ürün Özellikleri Esans: Çiçeksi, Romantik Ralph Lauren Romance sizi kırlar arasında bir rüyaya davet ediyor. ... Tepe Notası: Gül, Turunçgil Yağları, Zencefil, Frezya Kalp Notası: Karanfil, Lotus Çiçeği, Zambak, Beyaz Menekşe Dip Notası: Paçuli, Beyaz Misk, Meşe Yosunu Ürün Avantajları Günlük kullanıma uygundur.