Denizli tren var mı?

İçindekiler:

  1. Denizli tren var mı?
  2. Denizli izmir arası tren seferleri başladı mı?
  3. Denizli izmir tren bileti kaç TL?
  4. İstanbul Denizli tren seferi var mı?
  5. İstanbul'dan Afyon'a tren var mı?

Denizli tren var mı?

Pamukkale Ekspresi düzenli olarak her gün Denizli-Eskişehir arasında hizmet vermektedir. ... Denizli'den Sandıklı'ya, Sandıklı'dan Afyon'a, Afyon'dan Kütahya2ya, Kütahya'dan Eskişehir'e. Eskişehir'den Denizli'ye dönüşte ise aynı güzergâhı işlemektedir.

Denizli izmir arası tren seferleri başladı mı?

Koronavirüs sebebiyle duran Denizli-Söke ile Basmane-Denizli tren seferleri yeniden başlıyor. 20 Mart Cumartesi günü başlayacak seferler için trene bineceklerin HES kodu ve maske zorunluluğu bulunuyor. Tren seferlerinin sayısı kademeli olarak artırılacak.

Denizli izmir tren bileti kaç TL?

Denizli İzmir treni bilet ücretleri hakkında bilgiler şöyledir: Denizli İzmir treni tam bilet fiyatı 28 TL olarak belirlenmiştir. 13 ila 26 yaş arasında olan gençler, bileti 24 TL fiyat değerinden satın alırlar.

İstanbul Denizli tren seferi var mı?

Denizli'den İstanbul'a tren seferleri günlük olarak Denizli kalkış ve İstanbul (Pendik) istasyonuna varış olarak gerçekleşiyor. İlk tren saat 08:00'de hareket ediyor ve yolculuk ortalama 12 saat 38 dakika sürüyor. Denizli İstanbul tren fiyatları ise 81,97 TL olarak belirlendi.

İstanbul'dan Afyon'a tren var mı?

Afyon konumuna hareket eden trenler İstanbul(Bostancı) vaktinde hareket eder ve oraya Afyon A.Çetinkaya vaktinde ulaşır. İstanbul ile Afyon arasındaki yolculuk görece kısa olduğu için, en ucuz fiyata, benzer sürede bir yolculuğu, araç paylaşımı ya da otobüs seferleriyle de gerçekleştirebilirsiniz.