Türk Telekom kalan kullanım nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom kalan kullanım nasıl öğrenilir?
  2. Faturalı hatta kalan kullanım nasıl öğrenebilirim?
  3. Turk Telekom kac dakikam var?
  4. Vodafone tarifem ne kadar kaldı?
  5. Turkcell internetim ne kadar kaldı?
  6. Vodafone bakiye sorgulama nasıl yapılır?
  7. Bal 1 paketi nasıl yapılır?
  8. Kaç ay kontör Yüklemeyince hat kapanır Türk Telekom?
  9. Turkcell * 123 nedir?
  10. Vodafonede paketin ne zaman biteceğini nasıl öğreniriz?
  11. Kontörün ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim?
  12. Turkcell dk nasil ogrenilir?
  13. Kaç dk kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Türk Telekom kalan kullanım nasıl öğrenilir?

9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz.

Faturalı hatta kalan kullanım nasıl öğrenebilirim?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Turk Telekom kac dakikam var?

Tarife, Paket ve Kampanyalara ait kalan toplam sürenizi, SES yazıp 5555'a SMS göndererek öğrenebilirsiniz. Kamu tarifelerindeki grup içi kullanım süresini DAKIKA yazıp 5555'a SMS göndererek öğrenebilirsiniz. SMS yazıp 5555'e SMS göndererek, kalan internet kullanımını öğrenebilirsiniz.

Vodafone tarifem ne kadar kaldı?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Turkcell internetim ne kadar kaldı?

Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 05'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Vodafone bakiye sorgulama nasıl yapılır?

Bakiye Öğrenme Servisi
  1. 7501'i arayarak.
  2. mesajınıza BAKIYE yazıp 7501'e mesaj göndererek.
  3. *123# yazıp arama tuşuna basarak USSD ile.

Bal 1 paketi nasıl yapılır?

Faturasız Müşteriler DOLU1GB yazıp 5555'e SMS gönderin. Dolu 1GB Paketi'nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 19 TL, mevcut müşteriler için aylık 23 TL'dir.

Kaç ay kontör Yüklemeyince hat kapanır Türk Telekom?

Aktif Süre (184 gün): Son yükleme tarihinizden itibaren, 184 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 184 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 92 günlük pasif süre uygulaması başlar.

Turkcell * 123 nedir?

Hattınızdaki TL miktarını hemen öğrenmek için tıklayınız. Ayrıca, cep telefonunuzdan *123# tuşlayıp, arama tuşuna başarak da öğrenebilirsiniz. Ayrıca adınıza devlete ödenen Telsiz Kullanım Ücreti güncel borç bakiyenizi öğrenmek için önce *100# yazıp ardından arama tuşuna basın.

Vodafonede paketin ne zaman biteceğini nasıl öğreniriz?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Kontörün ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz.

Turkcell dk nasil ogrenilir?

Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak "ara" tuşuna basabilir ya da K urumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Kaç dk kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Kalan dakikalarımı nasıl öğrenebilirim? Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak "ara" tuşuna basabilir ya da K urumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.