TCDD bilet nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. TCDD bilet nasıl alınır?
  2. Ankaraya hızlı tren bileti nereden alınır?
  3. Doğu Ekspresi biletleri ne zaman satışa çıkıyor?
  4. Tren HES kodu istiyor mu?
  5. HES kodu nasıl alınır PDF?

TCDD bilet nasıl alınır?

İstasyonlarda yer alan gişelerden trenin hareket saatinden 5 dakika önceye kadar çıkış istasyonunu seçip bilet satın alabilirsiniz. Çağrı merkezi veya internet üzerinden ise trenin hareket saatinden 15 dakika önceye kadar bilet satın alınabilmekedir.

Ankaraya hızlı tren bileti nereden alınır?

TCDD gişelerinden tren biletinizi direkt olarak görevliden alabilirsiniz. Bunun için Gar yada İstasyona gitmeniz gerekir. TCDD'dan Tren bileti almak için Çağrı merkezini arayabilirsiniz. TCDD Çağrı Merkezi Telefon Numarası 444 8233 yani akılda daha kalıcı olması açısından 444 TCDD'dir.

Doğu Ekspresi biletleri ne zaman satışa çıkıyor?

O yüzden söyleyebileceğimiz en kesin şey, biletlerin hedeflediğiniz gidiş tarihinden 1 ay ila 15 gün öncesinde, genellikle sabah 07.00-07.30 arası olmak üzere gece yarısı 00.00'dan sonra herhangi bir saatte satışa çıktığı.

Tren HES kodu istiyor mu?

Bölgesel trenlerde seyahat edecek yolcular, HES kodunu ibraz ederek trenlere binebilecek. Trenler sefer öncesinde dezenfekte edilerek hizmete sunulacak.

HES kodu nasıl alınır PDF?

Bunun için: HES yazıp aralarda boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik No, T.C. Kimlik Seri No'nun son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı) yazarak 2023'e SMS gönderebilirsiniz. E-Devlet üzerinden ise https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi- hes-kodu-uretme-ve-listeleme bu link üzerinden HES kodu alabilirsiniz.