Discord sunucu Ayarları Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Discord sunucu Ayarları Nasıl Yapılır?
  2. Discord sunucu ne?
  3. Discord nasıl bot eklenir 2021?
  4. Discord Everyone nedir?
  5. Discord @here ne işe yarıyor?
  6. Discord mikrofon izni nasıl verilir?
  7. Discord nedir güvenilir mı?
  8. Discord Webhook lar ne işe yarar?
  9. Webhook nedir ne işe yarar?

Discord sunucu Ayarları Nasıl Yapılır?

Discord'a girdiğimizde sol kısımda bulunan sunucular listesinin en alt kısmında + işaretinden sunucu oluştur diyoruz. Ardından açılan pencerede sunucu adını, bölgesini ve sunucu resmini giriyoruz. Sunucu bölgesini seçerken eğer Türkiye'de yaşıyorsanız size en iyi sonucu Rusya ve Merkez Avrupa bölgeleri veriyor.

Discord sunucu ne?

Discord sunucusu, insanların oyunlar hakkında sohbet etmek için bir araya gelebilecekleri veya oyun oynarken arkadaşlarıyla konuşmak için ses kanallarını kullanabilecekleri ücretsiz alanlardır.

Discord nasıl bot eklenir 2021?

Eklemek istediğiniz botun web sayfasına gidin. Sunucuya Bot Ekle veya Davet Et seçeneğine gidin. Eklemek istediğiniz sunucuyu belirleyip "Yetkilendir" botonuna tıklayın. Bu işlemden sonra bot, sunucuya eklenmiş olacak.

Discord Everyone nedir?

Belirli rollere veya üyelere izin vermek için, Kanal Ayarları menüsünden 'İzinler' sekmesine tıkla. Varsayılan olarak @everyone rolü bu kanaldaki tüm özelliklere erişim sahibidir. İşaretleme kutularından, everyone rolünün sahip olduğu izinleri verebilir veya kaldırabilirsin.

Discord @here ne işe yarıyor?

@hereşu an çevrimiçi olmayan tüm boş kullanıcıları bildirir. @everyoneçevrimdışı olsalar bile tüm kullanıcıları bilgilendirir.

Discord mikrofon izni nasıl verilir?

tıklayarak Chrome menüsünü aç.
  1. Ayarlar'a tıkla.
  2. 3. "Gizlilik ve güvenlik" bölümünde Site Ayarları'na tıkla.
  3. 4. " Site Ayarları" bölümünde Mikrofon'a tıkla. Engelle bölümünde Discord'u bul ve silmek için Çöp Kutusu'na tıkla. Discord Tarayıcı Uygulamasında mikrofonunu sessizden çıkar.
  4. 7. İstendiğinde 'İzin Ver'e tıkla.

Discord nedir güvenilir mı?

Kullanımı oldukça basit olan bu uygulamada kanal içerisinde yazılanlara dışarıdan erişim bulunmaz. Bu nedenle güvenilir olarak kabul edilen bu uygulama uzun süredir online oyuncular tarafından kullanılsa da pandemi süreciyle beraber daha geniş kitlelere yayıldı.

Discord Webhook lar ne işe yarar?

Discord'un sahip olduğu Webhook özelliği sayesinde sohbet kanallarına otomatik mesajlar ve güncellemeler gönderebilirsin. ... Sunucunuzda bir webhook noktası oluşturman halinde iki noktayı birbirine bağlamanı sağlayacak Webook bağlantısına sahip olursun.

Webhook nedir ne işe yarar?

Webhook farklı uygulamaların birbirleri ile entegrasyon sağlayabilmeleri için uygulama içerisinde oluşan event'leri HTTP üzerinden JSON Payload'ları ile kendilerine subscribe olan diğer uygulamaları tetiklemesidir. ... Genelde HTTP Rest API , OAuth2 ve JSON teknolojisi kullanılır.