Suluada tekneleri nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Suluada tekneleri nereden kalkıyor?
  2. Suluada ya nasıl gidilir?
  3. Suluada derin mi?
  4. Suluada ya arabayla gidilir mi?
  5. Suluada nasıl bir yer?

Suluada tekneleri nereden kalkıyor?

Suluada'ya gitmek için Adrasan iskelesinden kalkan tekneleri kullanıyorsunuz. Adrasan sahilinden Suluada'ya ulaşmak rüzgarın ve denizin durumuna göre yaklaşık 45 dakika sürüyor.

Suluada ya nasıl gidilir?

Suluada'ya Nasıl Gidilir? Suluada'ya sadece tekne ile ulaşım vardır, Adrasan sahilinden kalkan tekneler ile Suluada'ya ulaşabilirsiniz. Adrasan'da iki tane tekne rotası vardır, o yüzden Suluada'ya gitmek istediğinizi mutlaka belirtin. Adrasan Sulu ada arası yaklaşık yarım saat mesafededir.

Suluada derin mi?

Adanın ortasında bulunan Suluada Mağarası adeta başka bir dünyaya açılan kapı gibiydi. Mağaranın bulunduğu bölgede suyun rengi de açık mavi değil, oldukça koyu idi. Son derece derin olan bölgede, bir süre durup daha sonra yeni rotamıza doğru devam ettik.

Suluada ya arabayla gidilir mi?

Adaya yalnızca deniz yoluyla ulaşım sağlanıyor Buradan hareket eden gezi tekneleriyle yapacağınız 45 dakikalık keyifli bir yolculuk sonrasında Suluada'ya ayak basıyorsunuz. Antalya merkeze 95 km. uzaklıkta bulunan Adrasan'a ise yaklaşık 1,5 saatlik araba yolculuğuyla ulaşmak mümkün.

Suluada nasıl bir yer?

Suluada, Türkiye'nin bir Akdeniz adasıdır. Ada, Antalya Körfezi'nin en batı ucunda, Gelidonya Burnu'na yaklaşık 7 kilometre uzaklıktadır. Uzaktan dev bir kayalık gibi görünen bu yere biraz daha yaklaştıkça neden bu kadar Maldivlere benzetildiği ortaya çıkıyor. Suları aynı Maldivler gibi turkuaz renginde.