Twitter'da hassas içerik nasıl görüntülenir?

İçindekiler:

  1. Twitter'da hassas içerik nasıl görüntülenir?
  2. Hassas içerik nasıl kaldırılır?
  3. Twitter hassas medya nasıl kapatılır?
  4. Twitter medya etkileşimleri ne demek?

Twitter'da hassas içerik nasıl görüntülenir?

Açılır menünün alt kısmında bulunan "Ayarlar ve gizlilik" seçeneğine tıklayın. Ayarlar ve gizlilik sekmesinde bulunan "Gizlilik ve güvenlik" seçeneğine dokunun. Alt kısımdaki "Güvenlik" başlığı altında yer alan "Hassas içeriğe sahip olabilecek medyayı göster" seçeneğine tıklayın.

Hassas içerik nasıl kaldırılır?

Hassas içeriğe sahip tweetler normalde aramalardan gizlenir, ancak isterseniz bunları etkinleştirebilirsiniz. Bunu yapmak için Twitter web sitesine gidin ve menü> Ayarlar ve Gizlilik> İçerik Tercihleri> Arama Ayarları'nı tıklayın. Burada "Hassas İçeriği Gizle" seçeneğinin işaretini kaldırın.

Twitter hassas medya nasıl kapatılır?

iPhone ve Android ile Twitter hassas içerik açma / kapatma lang=tr adresine girin ve oturumunuzu açın. Daha sonra “ayarlar ve gizlilik” seçeneğine dokunun. Ardından “Gizlilik ve güvenlik” ayarını bulun ve açılan pencerede “Hassas içerikli olabilecek medyayı görüntüle” seçeneğini işaretliyoruz.

Twitter medya etkileşimleri ne demek?

Yerleştirilmiş medya tıklamaları: Tweetteki bir fotoğrafın veya videonun görüntülenmesi için yapılan tıklamaların sayısıdır. Etkileşimler: Kullanıcıların, bir Tweet ile toplamda kaç kere etkileşime geçtiğini gösterir. Tweet içindeki herhangi bir alana yapılan tıklamaların sayısıdır.