E-devlet üzerinden sporcu lisansı nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. E-devlet üzerinden sporcu lisansı nasıl alınır?
  2. Voleybol Lisansı kaç yaşında alınır?
  3. Vizeli sporcu lisansı nedir?
  4. Sporcu özgeçmiş nereden alınır?
  5. Sporcu kartı ne ise yarar?
  6. Spor kartı nedir?
  7. Sporcu lisansı kaç günde çıkar?
  8. Basketbol lisansı kaç yaşında çıkar?
  9. Fitness kaç yaş için uygundur?
  10. Futbol Altyapı kaç yaşında başlanır?
  11. Florya Galatasaray seçmeleri ne zaman?
  12. Istanbul Başakşehir seçmeleri ne zaman?
  13. Kasımpaşa seçmeleri ne zaman?

E-devlet üzerinden sporcu lisansı nasıl alınır?

Bunun için E-Devlet kapısına kimlik bilgilerimiz ile giriş yapıyoruz. Giriş gerçekleştirdikten hemen sonra, üst tarafta bulunan aranan kelimeler kısmına ”Spor Bilgi Sistemi” yazıp aratıyoruz. Çıkan ekran üzerinden ”Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi” yazan linke tıklıyoruz.

Voleybol Lisansı kaç yaşında alınır?

Voleybol branşı, bir takım sporudur. 9 yaşından itibaren tüm çocuklara önerilir.

Vizeli sporcu lisansı nedir?

o) Vize: Sporcunun, ilgili sezon için federasyon faaliyetlerine katılabilmesine imkân veren izin işlemini, ifade eder. MADDE 5 – (1) Sporcuların, spor yapabilmeleri ve yarışmalara katılabilmeleri için lisans sahibi olmaları gerekir.

Sporcu özgeçmiş nereden alınır?

Sporcu Özgeçmiş Belgelerini Nereden Temin Edebiliriz? Sporculuk yıllarınızda ki başarılarınızı ve spor yılınızı bulunduğunuz illerde ki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinden veya Gençlik ve Spor Bakanlığından belgelendirebilirsiniz. Bir dilekçe ile gerekçenizi belirterek bu belgeyi talep edebilirsiniz.

Sporcu kartı ne ise yarar?

Kulüp bünyesindeki sporcularımıza nüfus bilgilerine göre doldurulmuş, resimleri olan,lisans numaraları yazan kulüp yönetimi tarafından verilen yönetim kurulu başkanı imzalı kimlik kartıdır. Sporcu bu kimlik kartı ile sözleşme yaptığımız anlaşmalı kurum ve kuruluşlardan % bazında ciddi indirimlerden faydalanmaktadır.

Spor kartı nedir?

Sporcard spor salonlarının Fitness alanlarına hiçbir sınırlama olmadan, dilediğiniz kadar giriş yapabileceğiniz bir sistemdir, aynı zamanda crossfit gibi salonları da deneyimleyebilirsiniz. Dilediğiniz bölgede, istediğiniz spor salonuna tek bir üyelik ile check-in yapabilirsiniz.

Sporcu lisansı kaç günde çıkar?

Yani lisansın geçerliliği aldığınız tarihten itibaren 365 gün değil, her sene aynı tarihte lisans güncelliğini yitiriyor. Atletizm lisansını ne tarihte alırsanız alın en fazla o senenin 9. ay sonuna kadar geçerli.

Basketbol lisansı kaç yaşında çıkar?

Sporcular, 10 yaşından (dahil) itibaren kulüpte tescilli olabilir. Sporcunun yaşının belirlenmesinde ay ve güne bakılmaksızın takvim yılı esas alınır. Bir kulüpte tescilli olan sporcu, tescili olduğu kulübün maçlarında oynayabilmesi için 13 yaşına kadar ilk-lisans, 13 yaşı sonrası ise lisans sahibi olması gereklidir.

Fitness kaç yaş için uygundur?

“Gençlerin gelişimlerinin olumsuz etkilenmemesi adına 14-15 yaşından önce fitness yapmaları uygun değil. İyi görünümlü bir vücut yapmak kısa sürede gerçekleşmez, öncelikle gençlerin bunu bilmesi gerekir. Sabırla düzenli antrenman yapmak, dengeli ve düzenli beslenmek gerekir.

Futbol Altyapı kaç yaşında başlanır?

Bu dönem hem psikolojik hem de fiziksel gelişim açısından en az sorunun yaşandığı dönemdir. Ayrıca 10 yaşındaki bir çocuk büyüme evresini tamamlamış demektir. Buradan yola çıkarak futbola başlamak için en ideal yaşın 9-10 olduğunu söyleyebiliriz.”

Florya Galatasaray seçmeleri ne zaman?

Galatasaray Kulübü, futbol altyapı seçmelerinin kayıtlarına bugün başladı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen futbol altyapı seçmeleri kayıtları 16 Haziran Cumartesi gününe kadar sürecek.

Istanbul Başakşehir seçmeleri ne zaman?

Altyapı seçme tarihleri belli oldu. 2000-2008 arası doğumluların katılacağı, güncel sağlık raporunun zorunlu olduğu seçmeler 23-29 Mayıs tarihleri arasında Balat Altyapı Tesisleri'nde yapılacak. Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Gençlik Geliştirme Programı çerçevesinde altyapı seçmeleri yapacak.

Kasımpaşa seçmeleri ne zaman?

Kemerburgaz Tesislerimizde, Kasımpaşa Futbol Akademisi tarafından her sene yapılan ve 19 Mayıs 2018 - 27 Mayıs 2018 düzenlenecek olan altyapı seçmelerine bu sene de büyük ilgi gösterildi. Seçmelerin ilk gününde katılım bir hayli fazlayken, diğer seçme günlerine de katılımın yoğun olması bekleniyor.