E-kitap telefondan okunur mu?

İçindekiler:

  1. E-kitap telefondan okunur mu?
  2. Ücretsiz kitap nasıl okuyabilirim?
  3. Telefondan kitap okumak gözleri bozar mı?
  4. 1001 kitap uygulaması nasıl kullanılır?
  5. Kütüphanem cepte nasıl kullanılır?
  6. Kitap okumak gözü bozar mı?

E-kitap telefondan okunur mu?

E-kitap Uygulamalarının Avantajları Dijital çağda, e-kitap okuyucu uygulamaları geleneksel basılı kitapların yerini almaya başlamıştır diyebiliriz. Artık Android veya İOS cihazınıza uygulamalar indirerek en sevdiğiniz kitabı akıllı telefonunuzda veya tabletinizde okuyabilirsiniz.

Ücretsiz kitap nasıl okuyabilirim?

Google Kitaplar'da ücretsiz kitapları oldukça kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Herhangi bir kitap adı arama yaptıktan sonra “Tools” kısmına tıklamalı ve “Any Books” başlığı altında bulunan “Free Google eBooks” seçeneğini seçin. Bu şekilde arama yaparak okuyabileceğiniz ücretsiz olan kitaplara ulaşabilirsiniz.

Telefondan kitap okumak gözleri bozar mı?

Yanlış: Çok yakından televizyon izlemek veya kitap okumak gözü bozar. Doğru: Göz sağlığı üzerinde olumsuz etkisi yoktur.

1001 kitap uygulaması nasıl kullanılır?

Peki '1000 Kitap' uygulamasının 'Alıntılar' özelliği nasıl kullanılır? Uygulamada altta gördüğünüz 'arama' ifadesinin üzerine dokunduğunuzda edebiyat, şiir, müzik ve felsefe gibi 20 tane konu göreceksiniz. Burada herhangi bir konunun üzerine geldiğinizde kullanıcıların yaptıkları kitap alıntıları karşınıza çıkacak.

Kütüphanem cepte nasıl kullanılır?

Üye kodu olarak TC Kimlik No'nuzu giriniz. Şifre kısmına kütüphane tarafından size verilmiş olan şifreyi girerek oturum aç kısmına tıklayınız. Eğer şifrenizi unuttuysanız yine kütüphanenizi seçip üye kodunuzu giriniz ve şifremi unuttum kısmına tıklayınız. Cep telefonunuza yeni şifre bildirimi gelecektir.

Kitap okumak gözü bozar mı?

Kitap veya dergi okumakla geçirdiğimiz süre normalde çok fazla değildir. Bu süre gözümüze zarar vermez.