Maldivler tatil sezonu ne zaman?

İçindekiler:

  1. Maldivler tatil sezonu ne zaman?
  2. Maldivlere giderken yanımıza ne almalıyız?
  3. Maldivlere balayına nasıl gidilir?
  4. Maldivlerde denize girilir mi?
  5. Maldivlerde hangi dil kullanılır?

Maldivler tatil sezonu ne zaman?

Muson yağmurlarının ve yağmur oranının ülkede en çok olduğu dönem mayıs ile kasım ayları arasıdır. Ocak ile nisan arası ise yağışların az olduğu dönemdir. Ülke 12 ay boyunca, yılın her döneminde ziyaret edilebilir. Ancak özellikle dikkat edilmesi gereken aylar temmuz ve ağustos aylarıdır.

Maldivlere giderken yanımıza ne almalıyız?

Bikini, mayo, şort, parfüm, deodorant, iç çamaşırı, deniz çantası, deniz terliği, pijama/gecelik, askılı elbise, t- shirt, güneş gözlüğünüzü bavulunuza koyduğunuzdan mutlaka emin olun.

Maldivlere balayına nasıl gidilir?

Maldivler'e Nasıl Gidilir? Maldivler'e İstanbul üzerinden direkt olarak uçabileceğin gibi, Qatar ve Emirates gibi havayollarının aktarmalı uçuşlarıyla da gidebilirsin. Türk Hava Yolları'nın düzenlediği direkt uçuşla gitmeyi tercih edersen 8 saatlik bir yolculuğun sonunda adaya ulaşabilirsin.

Maldivlerde denize girilir mi?

Tropikal iklime sahip olan Maldivler'de ısı derecesi 26 derenin altına düşmez ve güneş rahatsız etmeden fazlasıyla yakıcı olabilir. Bu sebepten güneşlenirken ve denize girerken güneş kreminizi ihmal etmemenizi tavsiye ederiz. Maldiv adaları son derece güvenlidir ve adalar arasında sürekli bir iletişim vardır.

Maldivlerde hangi dil kullanılır?

Maldivce Maldivler/Resmi dilleri