Türk Telekom SMS merkezi numarası nedir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom SMS merkezi numarası nedir?
  2. Turkcell mesaj numarası nedir?
  3. Turkcell mesaj gelmiyor neden?
  4. Telefona neden doğrulama kodu gelmez?
  5. MMS mesajınız var ne demek?
  6. Turk Telekom soz 5555 nedir?
  7. 5GB fizy internet paketi nasıl kullanılır?

Türk Telekom SMS merkezi numarası nedir?

*#*#4636#*#* tuşlayın. Telefon bilgisi öğesine dokunun. Sayfanın alt kısmında SMSC öğesini bulun.

Turkcell mesaj numarası nedir?

Açılan sayfada sol tarafta bulunan "Hat Özetim" bölümünden paketinizdeki kalan kullanımınızı görebilirsiniz. Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 05'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Turkcell mesaj gelmiyor neden?

Turkcell Telefona Mesaj Gelmeme Sorunu ile karşı karşıya kaldıysanız, SMS ayarlarında bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir; ... Karşınıza çıkacak olan sayfada Metin İletileri (SMS) seçeneğine tıklayın, Açılacak olan bildirimlerden Servis Merkezi numarasının +05329010000 şeklinde olduğundan emin olun.

Telefona neden doğrulama kodu gelmez?

Girdiğiniz telefon numarası veya e-posta adresi hatalı olabilir. Lütfen girdiğiniz numaranın doğru olduğundan emin olun. SMS, operatörünüz tarafından engelleniyor olabilir. ... Telefonunuzda SMS engellenenler listesi ayarlamış olabilirsiniz.

MMS mesajınız var ne demek?

Multimedia Messaging Service (Çoklu ortam mesajlaşma servisi), kısaca MMS ile mesajlarınıza resim, video ve ses gibi çoklu ortam dosyaları ekleyebilirsiniz. SMS (Short Messaging Servise) yani kısa mesaj servisinden farklı olarak MMS mesajlarında düz yazının yanı sıra çoklu ortam dosyaları da gönderilebilir.

Turk Telekom soz 5555 nedir?

5555'e SMS göndererek taahhüt veren müşterilerimizin gönderdikleri taahhüt Onay SMS'leri için 1TL SMS ücreti alınmaktadır. Avantajlı 4 GB tarifesi kapsamında yurt içi her yöne 750 dakika, grup içi sınırsız dakika, her yöne 1000 SMS ve 4 GB cepten internet verilmektedir.

5GB fizy internet paketi nasıl kullanılır?

Instagram 5GB + fizy Premium Üyeliği: Bu pakette fizy Premium üyeliğinin yanında Instagram'da geçerli 5GB internet hediyesi verilir. Paketten sadece Turkcell faturalı bireysel hat kullanıcıları faydalanabilir. Turkcell faturalı bireysel hat kullanıcıları FIZY INSTAGRAM yazıp, 2200'a SMS göndererek üye olabilirler.