ATA AÖF geçer not kaç?

İçindekiler:

  1. ATA AÖF geçer not kaç?
  2. ATA AÖF ders kitapları nasıl alınır?
  3. Ata Aöf hangi notlar geçer?
  4. ATA AÖF CC notu kaç puan?
  5. Ata aöf'de üstten ders alma var mı?
  6. AÖF vizeden en az kaç almalıyım?
  7. ATA AÖF etki oranı nedir?
  8. ATA AÖF kaç kredi ile mezun olunur?
  9. ATA AÖF CC notu geçer mi?
  10. ATA AÖF cc ne demek?
  11. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim dersleri ne zaman başlıyor 2021?

ATA AÖF geçer not kaç?

Anılan karara istinaden Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi programlarında ders geçme notu alt sınırının (FF sınırının) 2020-2021 eğitim öğretim yılı, güz yarıyılından geçerli olmak üzere 30'dan 35'e çıkarılmasına karar verilmiştir.

ATA AÖF ders kitapları nasıl alınır?

Öğrenciler derslere ait materyallere öğrenim Yönetim Sistemi (LMS)'den çevrimiçi (online) olarak ulaşabilirler. Aynı zamanda Fakültemiz Online Kitap Satış modülü üzerinden ücreti karşılığında basılı ders kitaplarını temin edebilirler.

Ata Aöf hangi notlar geçer?

Öğrencilerin ilgili ders için başarı durumları harf notu olarak belirlenir. Bir dersten "AA, BA, BB, CB veya CC" harf notu alan öğrenci o dersten başarılı, "FF" harf notu alan öğrenci ise başarısız sayılır.

ATA AÖF CC notu kaç puan?

Harf Notu Ağırlık Katsayısı Sistem vize/final ve bütünleme ile hesapladığı bir dersten 30-35 arası alanlara CC, 36-45 arasında alanlara CB, 45-65 arasında alanlara BB……………. 75-100 arasında olanlara AA tanımlayabilir. Bu tanımlama sonucunda 30'un altında alanlar o dersi bir daha almak zorundadır. Yani o dersten FF alır.

Ata aöf'de üstten ders alma var mı?

Birinci sınıf öğrencileri üst sınıftan (ikinci sınıf) ders alabilir mi? Hayır.

AÖF vizeden en az kaç almalıyım?

Yeni sistemde, öğrencilerimizin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden değerlendirmeye alınan kâğıtlarda 35,00ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir.

ATA AÖF etki oranı nedir?

ATA AÖF vize sınavları online olarak gerçekleştirildi. Sınavlar 30 Kasım tarihinde başladı ve 11 Aralık'ta sona erdi. Online vize sınavı notunun başarı notuna katkısı %30 oranında olacak. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde 4 (dört) yanlış cevap 1 (bir) doğru cevabı geçersiz kılacak.

ATA AÖF kaç kredi ile mezun olunur?

MADDE 22 – (1) Kayıtlı olduğu ön lisans programında en az 120 AKTS kredilik, ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF notu olmayan, AGNO'su en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın ön lisans diploması verilir.

ATA AÖF CC notu geçer mi?

Fakültemiz bünyesinde yürütülmekte olan programlarda yer alan dersler için yapılan sınavların sonuçları "Bağıl Değerlendirme Esasları" çerçevesinde değerlendirilir. ... Bir dersten "AA, BA, BB, CB veya CC" harf notu alan öğrenci o dersten başarılı, "FF" harf notu alan öğrenci ise başarısız sayılır.

ATA AÖF cc ne demek?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. ... Öğrenci genel not ortalamasını 2.00 ve üzerine taşıdığında koşullu geçer harf notuna sahip olduğu derslerden de başarılı olmuş olacaktır.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim dersleri ne zaman başlıyor 2021?

Eğitim-Öğretim (Dersler) 20 Eylül-24 Aralık 2021 tarihleri arasındadır.