GNC bastı kaptı nedir?

İçindekiler:

  1. GNC bastı kaptı nedir?
  2. Gnç Çatlat ücretli mi?
  3. Turkcell bedava internet nasıl yapılır?
  4. GNC bastı kaptı nasıl olur?
  5. GNC bastı kaptı nasıl kullanılır?
  6. GNÇ Çatlat 8 GB nasıl yapılır?
  7. Turkcell GNÇ hediye paketi nasıl yapılır?
  8. Bipten nasıl internet kazanılır 2021?
  9. Gnç Çatlat 1 TL 1 GB nasıl yapılır?
  10. Çatlat hediyesi nasıl alınır?
  11. Turkcell bedava dk nasıl yapılır?
  12. GNC 1 GB hediye nasıl yapılır?
  13. Bipten nasıl GB kazanılır?
  14. Bipten internet nasıl kazanılır?

GNC bastı kaptı nedir?

Her Pazartesi GNÇ'lilere özel sürpriz hediyeler sürpriz saatinde Bastı Kaptı ile GNÇ'de ! ... Kampanya kapsamında GNÇ uygulaması içinde Turkcell telefon numaraları ve şifreleriyle giriş yapan Turkcell aboneleri uygulama içinde 'Bastı Kaptı” adlı bölüme girerek kampanyadan yararlanabilir.

Gnç Çatlat ücretli mi?

Turkcell GNÇ çatlat internet kampanyasına katılım ücretsizdir. Anacak Yumurtayı çatlatan herkese 1 saatlik internet hediye verilmektedir. Gelen SMS 1 tl karşılığından onay verilirse 24 saat geçerli 1 GB bedava internet kazanırsın.

Turkcell bedava internet nasıl yapılır?

Yeni hat alan yada hattınız Turkcell'e taşıyan tüm abonelerin katılabileceği HOŞGELDİN 5GB kampanyasına katılmak HOSGELDİN5GB yazarak ücretsiz olarak 2222'e SMS göndermeniz yeterlidir. Talebiniz alındıktan sonra Hoş Geldin 5 GB bedava internet ile beraber 500 dakika, 100 SMS Bip'de geçerli 1 GB daha yüklenecektir.

GNC bastı kaptı nasıl olur?

Haftada sadece bir kere yapılan bastı kaçtı uygulaması pazartesi günlerinde uygulanmaktadır. Kişilerin bastı kaçtı yapabilmesi için GNÇ uygulaması üzerinden “Tüm fırsatlar” sekmesine giriş yaparak daha sonrasında belirli saatler aralığında hediyeleri binlerce kişi arasından yakalamaları gerekmektedir.

GNC bastı kaptı nasıl kullanılır?

GNÇ uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra uygulamaya giriş yapmanız yeterlidir. Her hafta Pazartesi süpriz saati yakalamak için GNÇ uygulaması içerisinde bulunan 'Bastı Kaptı'' bölümüne gelip bastı kaptı yaparak hediyenizi alabilirsiniz.

GNÇ Çatlat 8 GB nasıl yapılır?

Kampanyadan faydalanmak için telefonuna GNÇ uygulamasını indirdikten sonra “ÇATLAT” bölümüne gelmelisin. İlk girişte karşına çıkan 2 yumurtayı kırarak hediye kazanacağın haftanın 2 gününü belirlersin. Hediye günlerinde “ÇATLAT”a tekrar gelip yumurtanı kırarak hediyeni kazanabilirsin.

Turkcell GNÇ hediye paketi nasıl yapılır?

Kampanya kapsamında GNÇ uygulaması içinde Turkcell telefon numaraları ve şifreleriyle giriş yapan Turkcell aboneleri uygulama içinde “Çatlat” adlı bölüme girerek kampanyadan faydalanabilecekleri haftanın 2 gününü belirleyecek ve kendilerine bildirilen hediye ve fırsatlardan yararlanma hakkı alabilecekleri günlerde ...

Bipten nasıl internet kazanılır 2021?

Bip uygulaması üzerinden keşfet kısmına “BİL KAZAN” yazarak yarışmaya hemen katılabilirsiniz. Toplamda 10 sorunun sorulduğu bilgi yarışmasında tüm sorulara doğru cevap verdiğinizde 1 GB barajı aştığınızda ise 250 MB bedava internet kazanırsınız.

Gnç Çatlat 1 TL 1 GB nasıl yapılır?

KATIL GNC yazıp 2200'a SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. Katılım ücretsizdir. Kampanyadan 26 yaş altındaki Turkcell aboneleri faydalanabilir.

Çatlat hediyesi nasıl alınır?

Kampanya kapsamında GNÇ uygulaması içinde Turkcell telefon numaraları ve şifreleriyle giriş yapan Turkcell aboneleri uygulama içinde “Çatlat” adlı bölüme girerek kampanyadan faydalanabilecekleri haftanın 2 gününü belirleyecek ve kendilerine bildirilen hediye ve fırsatlardan yararlanma hakkı alabilecekleri günlerde ...

Turkcell bedava dk nasıl yapılır?

Turkcell Bedava Konuşma Paketi Nasıl Yapılır Sizlere bedava dakika paketi kazanmak istiyorsanız telefonunuzdan SURPRIZ yazıp 2222 mesaj yazdığınızda size gelen surprız hediye ile dakikalarınız hemen hattınıza yüklenir. Ayrıca FIRSAT yazıp 2222 SMS gönderen herkes turkcell konuşma paketi kazanıyor.

GNC 1 GB hediye nasıl yapılır?

GNC'lilere Haftalık 1 GB Hediye!
  1. Alışverişinizi güvenle yapıp ilgili tutarı Turkcell faturanız veya TL bakiyeniz üzerinden ödemek şimdi çok kolay! ...
  2. KATIL GNC yazıp 2200'a SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. ...
  3. Kampanyadan 26 yaş altındaki Turkcell aboneleri faydalanabilir.
Daha fazla öğe...•BE

Bipten nasıl GB kazanılır?

BiP uygulamasını Apple ve Google uygulama marketler üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. BiP uygulaması aracılığı ile 5 gün boyunca her gün üst üste 10 BiP mesajı göndermeniz durumunda, 1 hafta geçerli 1GB cepten internet kazanırsınız.

Bipten internet nasıl kazanılır?

Bip kullan kazan kampanyası Bip yıldızları ile bedava internet kazanmak için bol bol mesaj atmak ve sevdiklerinizle bip üzerinden mesajlaşmanız yeterlidir. Kullanım yoğunluğuna bağlı olarak haftalık 2 gb hediye internet kazanırsınız.