Elektrik sayaç no nerede yazar?

İçindekiler:

  1. Elektrik sayaç no nerede yazar?
  2. Elektrik tekil no nedir?
  3. Su sayaç numarası nasıl öğrenilir?
  4. Tekil No nerede yazar?
  5. E defter ETTN no nedir?
  6. Doğalgaz faturasında abone numarası nerede yazıyor?
  7. ETTN no ne demek?

Elektrik sayaç no nerede yazar?

Elektrik sayaç numarası faturada sayaç no satırında ve ya sayacın üzerinde yazar. Faturada ayrıca sayacın markası türü de gösterilmelidir. Sayaç numarası aboneye göre değişiklik göstermeyen sabit bir numaradır. Eğer elinizde fatura yoksa sayaç numarasını elektrik sayacının üzerinden okuyabilirsiniz.

Elektrik tekil no nedir?

Tekil kod, dağıtım bölgesinde yer alan her bir tüketim noktası için kayıt aşamasında oluşturulan tesisat (abone) numarası ile eş ve benzersiz numaradır. ... Tekil kod, şirket tarafından her bir tüketici için oluşturan tesisat numarasıdır.

Su sayaç numarası nasıl öğrenilir?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir. “-“ sonra gelen rakamın bir önemi yoktur.

Tekil No nerede yazar?

Tekil kod, dağıtım bölgesinde yer alan her bir tüketim noktası için kayıt aşamasında oluşturulan tesisat (abone) numarası ile eş ve benzersiz numaradır. Tekil kod görevli tedarik şirketinin faturasında yer almaktadır.

E defter ETTN no nedir?

E-fatura uygulamasında ETTN (Evrensel Tekil Tanımlama Numarası) anlamına gelmektedir. ... Sistem ETTN numarasının kendiliğinden verir. ETTN, faturanın tekliğini sağlayan numaradır. ETTN'ye sahip tek bir fatura üretilebilir.

Doğalgaz faturasında abone numarası nerede yazıyor?

Abone (tesisat) numarası faturanın başında yer alır. Sayaç numarası da fatura da gösterilir.

ETTN no ne demek?

ETTN ifadesinin açılımı "Evrensel Tekil Tanımlama Numarası" olarak bilinmektedir. Bu alanın e-faturalarda bulunma zorunluluğu vardır. Bu numarayı fatura düzenleyen kişi oluşturamaz. İlgili sistem tarafından bu numara kendiliğinden verilir.