Şok ininal Kart ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Şok ininal Kart ne işe yarar?
  2. Şokta ininal Kart var mı?
  3. Ininal ayda kaç tl kesiyor?
  4. Trendyol da ininal kart geçerli mi?
  5. In in al kart ne kadar?
  6. Ininal Kart şok kac tl?
  7. Ininal para yüklerken kaç tl kesiyor?
  8. Ininal en fazla kaç TL yüklenir 2021?
  9. Papara para çekerken ne kadar kesiyor?
  10. Trendyol markette Ininal geçiyor mu?
  11. Ininal Karta Nereden ücretsiz para yükleme?

Şok ininal Kart ne işe yarar?

İninal Kart, herhangi bir hesap açmadan, kredi kartı sahibi olmadan, karta para yüklenerek ödeme yapılabilen bir ön ödemeli kart çözümüdür. İninal Kart; Yurt içinde ve yurt dışında, ... Kredi kartı ve banka kartının geçtiği her yerde kullanılabilir.

Şokta ininal Kart var mı?

ininal Kart'ı D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve birçok anlaşmalı satış noktasından alabilirsin.

Ininal ayda kaç tl kesiyor?

Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir. *ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır.

Trendyol da ininal kart geçerli mi?

Cevap: Merhaba , ininal Kart'ını internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilirsin. Banka kartının geçerli olduğu her yerde geçerlidir.

In in al kart ne kadar?

ininal Kart'a tek seferlik sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsin. Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir. *ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır.

Ininal Kart şok kac tl?

ininal Kart'a tek seferlik sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsin. Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir. *ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır.

Ininal para yüklerken kaç tl kesiyor?

Bakiye Yükleme Ücretleri Yatırılan tutarın %1.15'i + 1,04 TL'dir. Yani 100 TL yatırdığın takdirde bakiyenden toplamda 2,19 TL düşer. Kartına 97,81 TL yüklemiş olursun. Kartsız işlemlerde ücretsiz.

Ininal en fazla kaç TL yüklenir 2021?

Para yükleme ve harcama limitin aylık 1.250 TL'den 150.000 TL'ye yükselir.

Papara para çekerken ne kadar kesiyor?

Her ay toplam 500 TL olmak üzere ayda 5 kere yurt içi tüm ATM'lerden Papara Card ile para çekmek ücretsizdir. 500 TL üzerindeki işlemlerinde işlem ücreti Papara hesabından tahsil edilir. Tüm vergiler dahildir. 5 işleme kadar 500 TL her zaman ücretsizdir.

Trendyol markette Ininal geçiyor mu?

Trendyol Hızlı Market her zaman kullandığım İninal ® kartımı siparişi sonlandırırken kabul etmedi, kredi kartı gerekiyor dedi.

Ininal Karta Nereden ücretsiz para yükleme?

Bakiye Yükleme Noktaları
  1. Banka ATM'leri ve PttMatik'ler.
  2. Migros, CarrefourSA, Şok, Teknosa mağazaları
  3. NKolay ve Pratik İşlem noktaları