Samsun KYK Yurtları kaç kişilik?

İçindekiler:

  1. Samsun KYK Yurtları kaç kişilik?
  2. Samsun Turgut Özal yurdu kaç kişilik?
  3. Yurt Başvuruları ne zaman 2020?
  4. Kyklar acik mi?
  5. Üniversite yurt paraları ne kadar?
  6. KYK yaz okulunda açık mı?
  7. KYK yurtta kalma süresi ne kadar?

Samsun KYK Yurtları kaç kişilik?

4-6 kişilik oda seçenekleri mevcuttur. Ondokuz Mayıs Üniversitesine yakın mesafededir. Samsun kyk kız yurdu, kyk erkek yurdu, devlet yurdu ve kyk yurt ücretleri için sitemizi inceleyin!

Samsun Turgut Özal yurdu kaç kişilik?

Her blok iki kat olup tek, iki, üç ve dört kişilik odalar bulunmaktadır. Toplam yatak kapasitesi 81'dir.

Yurt Başvuruları ne zaman 2020?

Ayrıca, 1 Haziran 2020 tarihinden önce üniversite kayıtlarını yapan ara sınıf öğrencileri de başvurularını e- Devlet üzerinden yapabilecek. Öğrenciler, 12 Eylül saat 23.59'a kadar başvurularını yapabilecek.

Kyklar acik mi?

Yurtlar genel itibariyle 15 tatilde ve 3 aylık yaz tatili döneminde açıktır. Koronavirüs salgını dolayısıyla geçtiğimiz yıl bir çok KYK yurdu temaslı hastalara ayrılmıştı.

Üniversite yurt paraları ne kadar?

Yurt ücretleri 2021-2022 eğitim yılında aylık en az 300 TL olacaktır. Ancak yeni yapılan ve görece diğer yurtlardan daha iyi imkanları bulunan bazı devlet yurtlarının ücretleri 300-500 TL arası değişmektedir.

KYK yaz okulunda açık mı?

KYK yaz aylarında nöbetçi yurtları açık tutmaktadır. Yaz okuluna ve ya büte kalan öğrenciler ile yabancı öğrencilerin barınabilmesi için yurtlar açık tutulmaktadır. Staj öğrencileri de nöbetçi yurtlarda kalabilmektedir.

KYK yurtta kalma süresi ne kadar?

Ara sınıflarda yurda girenlerin yurtta kalma süreleri ise 4 yıllık normal eğitim süresinden geri kalan eğitim süresinin 1 yıl fazlası kadardır. Bu yönetmeliğin 9. Maddesi kapsamında yurtlara girmiş olan öğrenciler öğrenimlerini tamamlayıncaya kadar yurtlarda kalabilirler.