Rüştü Akın Vakfı ne kadar burs veriyor?

İçindekiler:

  1. Rüştü Akın Vakfı ne kadar burs veriyor?
  2. Rüştü Akın Vakfı burs Başvurusu Ne Zaman?
  3. Rüştü Akın Vakfi kimin?
  4. Kumbaravan kültür sanat bursu nedir?
  5. Rüstü Akın kimdir?
  6. YÖK destek bursu hangi durumlarda kesilir?
  7. YÖK destek bursu geri ödemeli mı?

Rüştü Akın Vakfı ne kadar burs veriyor?

EĞİTİM BURSLARI 2020– 2021 Eğitim-Öğretim döneminde ilköğretim öğrencisine her ay 150 TL, orta öğretim öğrencisine 200 TL, üniversite öğrencisine ise 280 TL burs verilmektedir.

Rüştü Akın Vakfı burs Başvurusu Ne Zaman?

Rüştü Akın Vakfı Burs Başvuruları Ağustos Ayı Sonuna Kadar Başvuru Formunun Doldurulmasıyla Yapılır. Burs Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilere İstenilen Belgeleri En Geç Eylül Ayına Kadar Vakfa Teslim Etmelidir. Rüştü Akın Vakfı Yüksek Lisans, Yüksek Öğretim, İlköğretim, Ortaöğretim Ve Doğal Afet Bursları Vermektedir.

Rüştü Akın Vakfi kimin?

Rüştü Akın Vakfı Ülkemizin eğitim, sağlık, bayındırlık ve sosyal konulardaki gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla, Rüştü Akın, Nuri Akın, Ragıp Akın ve S. Füsun Yönder tarafından, 1986 yılında kurulmuştur.

Kumbaravan kültür sanat bursu nedir?

(Açık Öğretim, Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Örgün ya da İkinci Öğretim) Maddi imkanının 'Bilet' ve 'Kitap' satın almaya yetersiz olması. Burslar 8 Aylık Tam Burs olarak sağlanabilmektedir. Sağlanan burs; nakit para, hediye çeki ve benzeri unsurlar olmayıp 'Bilet' ve 'Kitap' tan oluşmaktadır.

Rüstü Akın kimdir?

RÜŞTÜ AKIN KİMDİR? 1915 yılında Buldan/Denizli'de doğan RÜŞTÜ AKIN, eğitimini Rüştiye'de tamamladıktan sonra Buldan'da aile sanatı olan dokumacılıkla iş hayatına başladı. ... Ülkemiz tekstil sektörüne ve eğitimin gelişmesine sayısız katkıda bulunan RÜŞTÜ AKIN 09.12.1996 tarihinde vefat etmiştir.

YÖK destek bursu hangi durumlarda kesilir?

2.YÖK Destek Bursu Hangi Koşullarda Kesilir? Yükseköğretim kurumunun not sistemi esas olmak üzere, öğrencinin ağırlıklı genel not ortalamasının yıllık olarak 2,50/4 veya 65/100 sınırının altında olması durumunda burs ödemeleri sonlandırılır.

YÖK destek bursu geri ödemeli mı?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), bu yılki üniversite tercihlerinde tarım, ziraat, orman, su ürünleri, yer bilimleri ve hayvancılık odaklı programlarla, maden, tekstil ve deri mühendisliğini seçen öğrenciler, gerekli şartları taşımaları halinde geri ödemesiz burs ile desteklenecek.