Xiaomi Mi Band 4 akıllı bileklik ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Mi Band 4 akıllı bileklik ne işe yarar?
  2. Xiaomi Mi Band 4 GPS var mi?
  3. Xiaomi akıllı saat su geçiriyor mu?
  4. Mi Band 4 şarj olduğunu nasıl anlarız?
  5. Mi Band 5 ne işe yarar?
  6. Mi Smart Band ne işe yarar?

Xiaomi Mi Band 4 akıllı bileklik ne işe yarar?

Xiaomi'nin bileklik konseptinde tasarladığı ve geliştirdiği Mi Band 4 gündelik yaşantıda kolunuzda saati görmek için kullanabileceğiniz, sportif faaliyetlerinizi takip edebileceğiniz (adım, kalori vb.) ve pek çok akıllı fonksiyonu bünyesinde barındıran akıllı bilekliktir.

Xiaomi Mi Band 4 GPS var mi?

Koşu, yüzme ve bisiklet sürme aktivitelerini takip ediyor, size katettiğiniz mesafe ve yaktığınız kalori gibi değerleri gösteriyor. Telefonun GPS'i ile çalışan bu özelliği ile katettiğiniz mesafeyi ölçüyor, hatta 1 kilometre gibi spesifik noktalara vardığınızda sizi tebrik ediyor.

Xiaomi akıllı saat su geçiriyor mu?

‌Xiaomi Mi ‌Band 4 akıllı bileklik modelleri, su ‌geçirmez özellikleri ile 50 m derinliğe kadar yapılan dalışlarda su ve basınca karşı dayanıklılık gösteriyor.

Mi Band 4 şarj olduğunu nasıl anlarız?

(Mi Band'ın bilgisayar USB çıkışı ile şarj edilmesi zorunludur.) Band'ınız şarj olmaya başladığında üzerinde yeşil ışıklar yanıp sönmeye başlayacaktır. yaklaşık olarak 3-4 saat içerisinde üç adet yeşil ışık yanacaktır. Bu ışıklar yanıp sönmeyi bıraktığında bandınız şarj olmuştur.

Mi Band 5 ne işe yarar?

Ne İşe Yarar? Xiaomi mi band 5 akıllı bileklik, gündelik yaşantıda kolunuzda saati görmek için kullanabileceğiniz, sportif faaliyetlerinizi takip edebileceğiniz (adım, kalori vb.) ve pek çok akıllı fonksiyonu bünyesinde barındıran akıllı bilekliktir.

Mi Smart Band ne işe yarar?

Xiaomi MiBand normal uygulaması size alarm, pedometre, yakılan kalori ve uyku süresi hesaplama (bunu nasıl hesaplıyor akselometre ve g sensör ile olabilir emin değiliz) gibi özellikler sunuyor. Ekstra olarak sunduğu ise WeChat (Çin'in en büyük sosyal ağı olduğu için bizce) bildirimlerini size bildiriyor.