Suluada Adrasan Nasıl Gidilir?

İçindekiler:

  1. Suluada Adrasan Nasıl Gidilir?
  2. Sulu Adaya nasıl gidebilirim?
  3. Adrasan Suluada Nerede Kalınır?
  4. Adrasan Maldive Island nerede?
  5. Adrasan tekne turu nerelere gidiyor?
  6. Adrasan Suluada arası kaç dakika?
  7. Adrasan tekne turu ne kadar?
  8. Suluada tekne turu ne kadar?
  9. Suluada tekne turları nereden kalkıyor?
  10. Suluada tekne turu kaç TL?
  11. Adrasan tekne turu kaçta başlıyor?
  12. Antalya Adrasan Suluada arası kaç km?
  13. Antalya Adrasan Çıralı arası kaç km?

Suluada Adrasan Nasıl Gidilir?

SULUADA'YA NASIL GİDİLİR Suluada'ya gitmenin tek yolu Adrasan sahilinden kalkan tekne turlarına katılmak. Eğer, Adrasan dışında bir yerde konaklıyorsanız, kooperatif tekne turlarının kalkış saatini 10:00 -11:00 arası olarak belirlediğinden sabah erken bir saatte Adrasan'a gelerek bu turlara rahatlıkla katılabilirsiniz.

Sulu Adaya nasıl gidebilirim?

Suluada'ya Nasıl Gidilir? Suluada'ya sadece tekne ile ulaşım vardır, Adrasan sahilinden kalkan tekneler ile Suluada'ya ulaşabilirsiniz. Adrasan'da iki tane tekne rotası vardır, o yüzden Suluada'ya gitmek istediğinizi mutlaka belirtin. Adrasan Sulu ada arası yaklaşık yarım saat mesafededir.

Adrasan Suluada Nerede Kalınır?

Suluada'nın elektrik ve su altyapısı olmadığından adada otel ve pansiyon da bulunmuyor. Konaklama seçenekleri için Adrasan veya Olimpos'taki butik otelleri, bungalovları ve ağaç evleri tavsiye ederiz.

Adrasan Maldive Island nerede?

Antalya Adrasan'da bulunan Suluadaya Türkiye'nin Maldivleri deniliyor.

Adrasan tekne turu nerelere gidiyor?

Adrasan Koyları Tekne Turu
  • Akseki Koyu.
  • Korsan Koyu.
  • Yalancı Koy.
  • Sazak Koyu.
  • Ceneviz Koyu.

Adrasan Suluada arası kaç dakika?

Tekneciler Amerikan Koyu'nun adının burada batan bir Amerikan teknesinden geldiğini söylemektedir. Adrasan Suluada arası tekne ile ulaşım yaklaşık 45 dakika sürmektedir.

Adrasan tekne turu ne kadar?

Tur Fiyatı : 1 TL fiyat aralığındadır. Teknelerde genellikle yemek menüsü ; Balık veya tavuk , spagetti veya pilav, salata , karpuz, kavun şeklindedir.

Suluada tekne turu ne kadar?

Normal bir yaz sezonunda Adrasan'dan tekne turu fiyatı yaklaşık olarak kişi başı 120 TL civarında oluyor. Fiyata öğle yemeği de dahil oluyor.

Suluada tekne turları nereden kalkıyor?

Suluada tekne turları nereden kalkıyor ? Bembeyaz kumsalı, berrak denizi ile Maldivler olarak da adlandırılan Suluada tekne turları Adrasan koyundan kalkıyor.

Suluada tekne turu kaç TL?

Kişi başı fiyatları 130 TL olması gerçekten uygun ve avantajlı bir fiyat görüntüsünü ortaya koymaktadır. Aynı zamanda bu fiyatın içerisine öğle yemeği dâhildir. Çay, kahve ve meyve ikramı ile birlikte, uygun ücretler kişi başı çok uygun rakamları göstermek durumundadır.

Adrasan tekne turu kaçta başlıyor?

Adrasan sahile indiğiniz zaman öbek öbek toplanmış günübirlik tur teknelerini görürsünüz. Bu tekneler her iki taraf turları içinde sabah 10.00 - 10.30 saatleri arasında hareket etmektedir. Dilerseniz Adrasan'da aileniz veya arkadaş grubunuza özel tekne kiralayabilirsiniz.

Antalya Adrasan Suluada arası kaç km?

Antalya, Kumlucu ilçesine bağlı Adrasan tatil bölgesinin hemen karşısında yer alan minicik bir Akdeniz adasıdır. Adrasan kumsalından Suluada mesafesi 15 km'dir.

Antalya Adrasan Çıralı arası kaç km?

Adrasan Nerede Nasıl Gidilir Adrasan, Antalya'ya yaklaşık 95 km uzaklıkta yer alıyor. Adrasan(kardeş pansiyon) yaklaşık 1,5 saatlik bir yolculukla ulaşım mümkün.